Beauty
priprema kože za makeup

4 pristupačna proizvoda koje vizažisti obožavaju jer savršeno pripremaju kožu za makeup

  • Priprema kože za makeup jednako je važan korak kao i samo nanošenje makeupa, a to vrlo dobro znaju i vizažisti na revijama visoke mode
  • U backstageu se velika pozornost pridaje ovom koraku, a vizažisti koriste proizvode koji im najbolje odgovaraju za look koji žele postići te savršeno pripremaju i hidratiziraju kožu
  • Među često korištenim proizvodima, izdvaja se nekoliko i onih koji su iznimno učinkoviti, a cjenovno jako pristupačni!

Kad je riječ o revijama visoke mode, iako na pistama gledamo završni proizvod s glamuroznim i skupocjenim kreacijama te makeup lookovima i frizurama savršeno prilagođenim dizajnima, u backstageu vizažisti često posežu i za proizvodima koji su najučinkovitiji kako bi se postigao željeni look, a često se radi o izrazito pristupačnim preparatima koje možemo pronaći u gotovo svakoj drogeriji ili ljekarni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @patmcgrathreal

Uz pravilno i dosjetljivo korištenje, ovi proizvodi u trenu će kožu pripremiti za nanošenje makeupa! 

Poznati vizažisti otkrili su koji su im takvi proizvodi najdraži!

CeraVe hidratantna njega za lice SPF 30

CeraVe je jedan od najviralnijih brendova na TikToku, čije učinkovite, a pristupačne proizvode hvale i beauty stručnjaci. Hidratantna krema za lice sa SPF-om među backstage favoritima nalazi se iz više razloga, poput nemasne, hidratantna i umirujuće formule obogaćene ceramidima, hijaluronskom kiselinom i niacinamidom.

priprema kože za makeup | Autor: dm dm Foto: dm, Weleda Skin Food, krema za njegu suhe kože lica i tijela (9,01 eura)

Weleda Skin Food

Izrazito hidratantna krema za lice kultni je beauty klasik koji obožavaju i svjetske zvijezde poput Victorije Beckham i Hailey Bieber, a vizažisti ju često koriste kao završni 'touch', umjesto highlightera, za dodavanje prirodnog sjaja koži. Formula sadrži njegujuća ulja kamilice i nevena.

priprema kože za makeup | Autor: mandispharmljekarne.hr mandispharmljekarne.hr Foto: mandispharmljekarne.hr, CeraVe, hidratantna njega za lice SPF 30 (13,54 eura)

Embryolisse Lait-Crème Concentré 

Iz čuvenog brenda francuske kozmetike za pripremu kože modela obožavana  je i Lait-Crème Concentré, lagana i umirujuća krema koja je izvrstan primer, a može se koristiti i kao maska za lice!

priprema kože za makeup | Autor: farmacia.hr farmacia.hr Foto: farmacia.hr, Embryolisse, Lait-Crème Concentré (10,32 eura)

La Roche-Posay Eau Thermale termalna voda

Za kožu predivnog, zdravog izgleda i prirodnog sjaja, vrlo je važna hidratacija, a za modele između dviju revija, termalna izvorska voda idealna je za održavanje te hidratacije kože te prvi korak pripreme kože za nanošenje makeupa!

priprema kože za makeup | Autor: farmacia.hr farmacia.hr Foto: farmacia.hr, La Roche-Posay, Eau Thermale termalna voda (14,61 eura)

Možda vas zanima Od pudera do rumenila - makeup u sticku postaje najpopularniji način za nanošenje šminke Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @embryolisse

Komentari 0