Beauty

4 nijanse ruževa koje nikada neće prestati biti trendi

  • Idealne nijanse ruževa mijenjaju se iz sezone u sezonu, no neke ostaju klasik
  • Donosimo ti četiri bezvremenske nijanse koje, također, pristaju većini žena

U beauty industriji trendovi se mijenjaju - neprestano i nevjerojatno brzo, no neke stvari ipak nikad ne izlaze iz mode. Takav je slučaj sa četiri nijanse ruža za usne - dvije jarke i dvije prirodne - koje ne samo da će uvijek biti u trendu, več pristaju i većini žena.

 

Nude nijanse

Prirodna šminka dobitna je kombinacija i nju najčešće biramo kad se želimo uljepšati, ali ne i da se to vidi iz aviona. Ruž u neutralnoj boji  gotovo svaka žena ima u svojoj toaletnoj torbici, a kako i ne bi kad tako lijepo naglasi usne i da im svježinu. Efekt će bit još bolji ako na sloj ruža u boji mesa na sredinu usnica naneseš samo tanak sloj sjajila za usne koji će stvoriti efekt volumena.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Vatrena crvena 

Crvena je vatrena seksi boja koja cijeloj tvojoj pojavi, a ne samo licu, daje poseban efekt. Samo malo podloge na licu i ujednačen ten, tanka crta tušem i tvoj omiljeni crveni ruž učinit će da u svakoj prilici izgledaš glamurozno. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

Narančaste nijanse

Iako većina žena ima predrasude prema ovoj boji, ti nemoj - isprobaj je i vidjet ćeš kako će tvoje lice automatski postati svježije. Ako ipak nisi dovoljno odvažna da probaš narančasti ruž, isprobaj onaj u diskretnijoj koraljnoj nijansi. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Smeđi ruž

Ova boja prirodno izgleda, daje toplinu licu i efekt punih usana, a odgovara svakoj boji tena i kose. Možeš je nanijeti za svaku prigodu, od svečanih pa do svakidašnjih prilika.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0