Beauty

3 ruža za ludu subotnju večer

Rekli bi da ćemo nakon tjedan dana razmišljanja o izlasku znati što želimo obući i kako se našminkati, ali najčešće nas baš u zadnji tren uhvati panika da nismo sigurni što želimo.

Da bi ti skratili trenutak očajavanja, izabrali smo tri nova ruža koja su idealni za subotnji izlazak. Saznaj detalje u nastavku!

1) Opaka narančasta – Jedan od najvećih trendova je neupitno jarko narančasta na usnama, koja magnetično privlači poglede. Ovaj ruž je toliko dominantan da uz njega nije potrebno ništa više. Ipak, voliš li malo veću pokrivenost, predlažemo dobru podlogu, maskaru i malo bronzera. Želiš li sjajni finiš, novitet za sezonu je Yves Saint Laurentov ruž Rouge Volupte Shine u nijansi "Orange Tournon".

via GIPHY


2) Zavodljiva pinky – Ružičasta je boja svakoga ljeta, barem ako je make up u pitanju! Tako je i ove godine magenta vrlo trendi, što će žene uvelike obožavati, jer ona izgleda predobro uz preplanulu put. No kako je kombinirati? Magenta fantastično komplementira tušem izvučenim očima, iako je možeš isfurati jednostavno kao i narančasti ruž. Smokey u crnoj ili plavoj boji (živjele 80-e!) birat će samo najhrabrije, jer ova kombinacija je totalno ubojita. Odlična pinky nijansa čeka vas u MAC-ovoj novoj kolekciji "Juicy Fruity", a radi se o ružu "Love at first bite". 

via GIPHY


3) Romantična ružičasta – Znamo da postoje žene koje vole tapkati ruž na usne kako bi boja izgledala što decentnije, a u tom slučaju predlažemo prljavoružičastu. Osim što je jedan od trendova sezone, izgleda vrlo ženstveno i vrlo je "low maintenance". Ako je ovaj opis baš za tebe, predlažemo ti da probaš Lancomeov Juicy Shaker Matte ruž u nijansi "270". 

via GIPHY

 

Photo: None

Komentari 0