Beauty

3 primera s kojima će svaki puder izgledati odlično. Naravno da je tu i onaj Maybellineov

  • Kada je u pitanju dobar makeup, bitno je imati nekoliko ključnih proizvoda koji će cjelokupni izgled učiniti profesionalnim
  • Možda ćete na prvi pomisliti kako se tu radi o skupim proizvodima, zapravo se radi o primerima koji su tu kako prvi korak prije nanošenja bilo kakve šminke
  • Ovog puta fokusirali smo se na primere za lice – proizvod koji se mora pronaći na vašoj polici

Vjerujemo da ćeš se složiti s nama kako je puder jedan od glavnih make up proizvod, no iako je njegovo nanošenje jednostavno, postoji par trikova koji su tu da maksimalno iskoriste sve njegove benefite. Prije nanošenja pudera kožu je potrebno adekvatno pripremiti, a to ćeš os im s čistačem, učiniti pomoću primera. Naime, primeri su proizvodi formulirani na način da što duže zadrže šminku na licu, odnosno omoguće da proizvodi s naglaskom na puder, savršeno prianjaju koži lica. Na taj način postiže se divan, zaglađen ten bez nepravilnosti koji zatim služi kao startna baza za dalje.

S obzirom na to da na tržištu postoji mali milijun primera, mi smo ovog puta izdvojili 3 favorita za koje se mogu pronaći samo najbolje recenzije:

MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer

Ovaj primera savršeno zaglađuje kožu lica te ju ujedno i hidratizira. Isto tako, njegov sastav isključuje silikon, ali sadrži glicerin i hijaluronsku kiselinu te se zapravo radi o hibridnoj teksturi na bazi gela i vode. Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer savršeno će pripremiti kožu za nanošenje pudera, omekšati kožu te joj dati osjećaj svježine.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer (31,90 eura)

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base 

Bobbi Brown primer obogaćen je s vitaminima, licu pruža svu potrebnu hidrataciju te koži čini mekom i njegovano. Također, dugotrajno poboljšava izgled kože, ostavljajući ugodan i svjež osjećaj koji traje satima. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base savršeno njeguje tvoje lice čineći ga glatkim i mekim. No, jedna od glavnih posebnosti ovog primera je što ne masti kožu te je pogodan za korištenje i ako imaš masniju kožu.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (56,50 eura)

Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-in-1 Glow

Ovaj primer je jedan od najpopularnijih drogerijskih primera, a radi se o proizvodu koji ima čak četiri efekta. Naime, Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-in-1 Glow kombinira primer, korektor, BB kremu i puder u jednom te jednim potezom zaglađuje lice, čini ga svježim i  zdravim te sjajno priprema za ostatak šminke.

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-in-1 Glow (14,90 eura)

Možda vas zanima 3 pristupačna drogerijska pudera koji bez problema konkuriraju onim skupljima Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram / @victorialee

Komentari 0