Beauty

3 prelijepe proljetne frizure koje ćeš si napraviti za manje od minute

  • Ne zahtijevaju puno oblikovanja kose, a i dalje izgledaju sjajno
  • Ove tri prekrasne proljetne frizure možeš doista napraviti za manje od minute
  • Pogađaš li o kojim je to frizurama riječ? 

Brze frizure zlata vrijede kad nastupe lijepi proljetni dani. Naime, krote nam kosu, vješto zaokružuju naš proljetni izgled i omogućuju nam da u potpunosti uživamo u toplom, sunčanom vremenu zahvaljujući brzom oblikovanju. Ako i dalje tražiš neke lijepe te prvenstveno brze frizure za svoju kosu, ovdje imamo tri sjajne proljetne frizure. A najbolje od svega: sve će ti s lakoćom uspjeti za manje od minute!

3 bob frizure koje mijenjaju život: Žene iznad 40 odmah će izgledati 10 godina mlađe

1. Bubble rep

Želite li svoj rep pretvoriti u frizuru koja će privlačiti poglede? Onda bi se trebala odlučiti za takozvani bubble rep. U ovoj varijanti je klasični rep u kratkom vremenu „začinjen“ s nekoliko gumica za kosu. Evo kako se radi: kosu, kao i obično, zavežeš u visoki rep. Zatim uzmi još gumica za kosu i podijeli rep na „bubble“ (mjehurić) svakih nekoliko centimetara. Na kraju malo povuci mjehuriće prstima, popravi s malo laka za kosu - i gotovo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Brown (@alexbrownhair)

2. Messy bun

Ako ti kosa ujutro strši u svim smjerovima, labavo vezani messy bun (neuredna punđa) može ti pomoći da u kratkom vremenu stvoriš prekrasan proljetni izgled. Messy bun je i ove godine u trendu, brzo se radi, a i odgovara svakoj ženi. Jednostavno zaveži kosu u rep, bilo na stražnjoj strani glave ili na stražnjem dijelu vrata, uvij je u puža i sve učvrsti špangama.
Savjet za oblikovanje: ako želiš malo „začiniti“ svoju neurednu punđu, možeš, primjerice, oko punđe vezati šareni svileni šal koji odgovara odjeći. To u trenu stvara romantičan, razigran izgled.

Možda vas zanima I s dugom kosom je vrlo lako pogriješiti. Ovo su tri najgore frizure koje obavezno trebaš izbjegavati Rubrika Beauty Beauty

3. Raspuštena kosa s rajfom/trakom za kosu

Bilo s prozračnom bluzom, tankim pletenim džemperom ili slatkom cvjetnom haljinom: raspuštena kosa izgleda sjajno uz bilo koji proljetni outfit. Kako bi se kosi dalo „ono nešto“, lako se može dodati rajf ili šik traka za kosu. To ne samo da izgleda dobro, nego može i mudro prikriti neopranu kosu. Za frizuru trebaš samo počešljati kosu i navući rajf za kosu ili traku - i imaš prekrasnu proljetnu frizuru u tren oka.

Photo: Shutterstock

Komentari 0