Beauty 03. kolovoza 2015.

24sata i dm ti daruju 50% popusta

Samo za čitatelje 24sata, dm je prepolovio cijene odabranih proizvoda. U tiskanom izdanju dvobroja, 4. i 5. kolovoza možete pronaći kupone sa popustima od 50% na čak 17 artikala.

Vjerojatno znate kako u prodavaonicama dm-a možete birati između više od 15.000 proizvoda. Čuli ste kako je čak 10 posto svih proizvoda dm uključio u koncept „Dobre cijene u svako vrijeme“ u sklopu kojeg jamči povoljne cijene više od 1.500 proizvoda najmanje četiri mjeseca. Zasigurno ste već saznali da u sklopu dm-ovog programa pogodnosti Svijet prednosti, uz popuste i pogodnosti u zamjenu za svoje bodove na active beauty terminalu, možete ostvarivati i brojne popuste bez zamjene bodova - samo uz predočenje svoje kartice.

Brojne su pogodnosti i popusti koje možete otkriti u svom dm-u, a dio tih pogodnosti možete otkriti ekskluzivno u tiskanom izdanju dvobroja 24 sata 4. i 5.kolovoza 2015.

 | Autor:

Uz vijesti iz Hrvatske i svijeta, novosti o životima slavnih te savjete za kvalitetniji život, samo u tiskanom izdanju 24 sata pronaći ćete i iznenađenje koje je za čitatelje pripremio dm.

Pitate se o čemu se radi? Otkrit ćemo vam samo mali dio - kako bi iznenađenje ipak ostalo iznenađenje.

dm je pažljivo odabrao atraktivne proizvode te im je prepolovio cijenu! Zato u utorak 04. kolovoza, trk do najbližeg kioska po novi broj najčitanijih dnevnih novina u Hrvatskoj i onda skok do dm-a kako biste do 9. kolovoza stigli iskoristiti svih 17 kupona s nevjerojatnih 50 % popusta na odabrane proizvode koje ćete pronaći samo u dvobroju 24 sata 4. i 5. kolovoza.

Komentari 0