Beauty 01. ožujka 2019.

2 dobre stvari dogode se kad koristiš regenerator prije šampona

Shutterstock/Instagram.
  • Većina nas koristi prvo šampon pa zatim regenerator, pa tako su nas učili!
  • Upotrebom regeneratora prvog, šampon će isprati njegove ostatke, a kosi će ostati ovi pozitivni učinci
Možda vas zanima... Izađi iz toksične veze - i još nekoliko poteza koji će ti promijeniti život nabolje Rubrika Life&style Life&style

Kad tvojoj kosi treba  vlažnost, regenerator je rješenje koje je većini nas uvijek pri ruci, a spašava stvar. Na ambalažama piše kako ga se treba koristiti nakon pranja, odnosno šamponiranja kose. No zapitali smo se je li zaista takav redoslijed najbolji i najučinkovitiji. Odgovor je bio NE! Također, pokazalo se da ima smisla promijeniti redoslijed korištenja šampona i regeneratora. 

Regenerator radi puno toga dobrog za tvoju kosu i daje joj dovoljno sastojaka koji su dobri za nju. Međutim, on pridonosi i tome da ti je kosa teža, te izgleda ravnije. Razlog tome je to što ostaci regeneratora kosu otežaju, pa se volumen gubi. 

Upotrijebiš li prvo regenerator, njegovi ostaci speru se sa šamponom kojeg dolazi nakon njega. Tako će tvoja kosa i dalje dobiti pozitivne učinke regeneratora, bit će nahranjena i njegovana, a svi oni negativni će nestati. Tvoja kosa će tako imati i volumen i punoću. Osim toga, izbjeći ćeš osjećaj  težine kose na glavi. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Nivea Long Care & Repair Regenerator 200 ml (21,90kn), John Freida Brilliant Brunette Color Protecting Conditioner regenerator 250ml (64,90kn), Syoss PURE Volume lagani regenerator 500 ml (27,90kn)

Komentari 0