Beauty
Tamnoljubičasta boja noktiju

13 tamnoljubičastih manikura za nokte idealnih za ovo hladno blagdansko vrijeme

  • Dosadile su ti smeđe i narančaste boje povezane s jesenskom manikurom?
  • Zima nam je stigla, a s njom i pregršt predivnih manikura koje će se posebno istaknuti u ovom hladnom razdoblju
  • Tamnoljubičasta boja noktiju je sada 'in', pa donosimo nekoliko sjajnih ideja za zimsku manikuru 

Gotovo je s jesenkom manikurom i bojama poput narančaste i smeđe. Želiš istražiti više od crvenih, zelenih, srebrnih i zlatnih tonova koji karakteriziraju zimske manikure? Onda je za tebe idealna tamnoljubičasta manikura. Bilo da želiš eksperimentirati s novim oblikom noktiju, isprobati nove dizajne ili tražiš duboku nijansu koja je sama po sebi očaravajuća, tamnoljubičasta može udahnuti novi život tvojoj manikuri tijekom cijele zimske sezone.

Evo nekih naših omiljenih izgleda tamnoljubičastih noktiju.

Baršunasti gradijent

Baršunasti nokti službeno su prešli iz trenda u glavni oslonac manikure. Ako želiš eksperimentirati s gradijent noktima, pogledaj ove baršunaste ljepotice u obliku badema.

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @amyytran

Ljubičasta je boja tvoje energije

Nemaš ljubičasti lak pri ruci? Nema problema. Za ovaj izgled noktiju, umjetnica za nokte Brittney koristila je Lights Lacquer Polishes u Tuxedo Mask, pravoj dubokoj crnoj boji; bordo vinsku nijansu; i bubblegum ružičastu Candy Girl. Kada se spoje, rezultat je duboka ljubičasta nijansa koja je potpuno mistična.

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @brushedbyb_

Cvijeće? Zimi?

Volimo cvijeće u hladnijim mjesecima - osobito kada dolaze s daškom sjaja. Ovaj blistavi izgled noktiju uključuje francuske vrhove i svjetlucave duboke note ljubičice i cvjetova lavande, na vrhu najprozirnije baze od lavande. 

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @heygreatnails

Zavrti malo

Sa kovitlacima ljubičastih nijansi, ova manikura dokazuje da ljubičasta boja izgleda zapanjujuće u bilo kojoj nijansi ili završnici. Pomiješaj tamnije nijanse sa simpatičnom zelenkastom nijansom ili šarmantnom bojom lavande za pojačanu boju.

Možda vas zanima Kreirala sam 3 jednostavne last-minute božićne manikure za sve one koji ih rade kod kuće kao i ja! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @lolo.nailedit

'She Ruins People's Lives'

Možeš podići bademasti oblik nokta na višu razinu s tamnom bojom šljive. Ovaj lak za nokte ne zove se uzalud 'She Ruins People's Lives' ('Uništava ljudima živote', Static Nails, cijena: 16,50 eura)!

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @disseynails

Oboji sve u ljubičasto

Boja šljive bi mogla biti nijansa za tebe —posebice ovaj blještavi lak koji reflektira svjetlost, savršen za zimske večeri kada se spremaš prebaciti s vruće čokolade na čašu finog vina.

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @lolo.nailedit

U devetom nebu

Ovaj sanjivi nail art ostavio nas je bez daha. Naslikaj neke mistične oblake preko tamnoljubičaste baze, zatim dodaj zlatne ili srebrne zvijezde za besprijekoran dizajn koji će te odvesti do devetog neba.

 | Autor: Instagram Instagram Foito: Instagram @heygreatnails

Druga dimenzija

Ljubičasti nokti kao iz druge dimenzije! Prelij ovaj lak preko nijanse crne (kao što je Mooncat lak za nokte u Emo For Life, cijena: 12 eura) kako biste svom izgledu noktiju dodala novu dimenziju i još jedan sloj misterije. 

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @lolo.nailedit

Ah, taj dodir ružičaste boje

Magenta i ljubičasta nikada nisu bolje izgledale zajedno. Dodaj malo sjaja i spremna si za zabavu!

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @amyytran

Tako magnetski

Povedi svoju umjetnost noktiju u drugu galaksiju s pomoću magnetske manikure. Duboka ljubičasta pomiješana sa svjetlucavom plavom nikad nije izgledala bolje i ističe se kilometrima. Što je prikladno - jer ipak si ti središte svemira.

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @melanated.mani

Flower Power

Pripremi se za proljeće nekoliko mjeseci unaprijed—ne brini, nećemo nikome reći. Za ovaj minimalistički cvjetni izgled je umjetnica za nokte Aisté Haas koristila Gelcare lakove u nijansama Lavender BB Cream, South Sea Pearl, Fig, Chartreuse i Taro Tea (po 18,28 eura).

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @heygreatnails

Euforično

Željno iščekuješ treću sezonu 'Euforije'? I mi. U međuvremenu, usmjeri svoju unutarnju Maddie s ovim apstraktnim noktima boje lavande te tamnoljubičastom.

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @overglowedit

Sofisticirano

Ljubičasti nokti mogu savršeno sažeti tvoju prekrasnu, a opet sofisticiranu prirodu, a uz dodatni dašak sjaja, bit ćeš spremna na sve. Izaberi super oštar oblik badema kako bi ljudima dala do znanja da ozbiljno misliš.

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @pop_polished

srebrna manikura na celebrityjima Možda vas zanima Ultra svjetlucava srebrna manikura omiljena je među celebrityjima - kakvu je odabralo ovih 8 dama? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @disseynails

Komentari 0