Bazaar – sajam vintage i dizajnerskih komada

Po prvi put udruga Kaleidoskop u suradnji s KvArtom u subotu 19.05., u sklopu stare klaonice u Heinzelovoj 66 u Zagrebu, organizira Bazaar, jednodnevni događaj s bogatom ponudom vintage i novh dizajnerskih komada namještaja, odjeće, obuće, nakita, industrijskih lampi, lustera, bicikala, foto aparata, stripova, ploča...

 | Autor: Osim raritetnih i popularnih vintage predmeta, na Bazaaru će se naći i radovi mladih hrvatskih autora i dizajnerskih kolektiva kao što su Clash of 9, Ping/Pong Kolektiv (Etoile de mer, Doodlewitch, Bijoux Foux, MetaMORPH, Soopaklox, Playround, Yo Soy Juanita), OH,TIGER!, Dragou, Kompa Junior, Tratinchica, Mireldy shoes, Nahtkasl & Hoklica, Ciklorama i drugi.

Posjetitelji će imati priliku isprobati i kupiti prirodnu kozmetiku, vegansku hranu, popiti pravu tursku kavu, pojesti domaći kolač, saznati budućnost iz tarot karata ili kristala te još mnogo toga.

Prvi veliki Bazaar u KvArtu, u sklopu stare klaonice u Heinzelovoj 66, otvara se u 11 sati i traje do 19 sati. Kako organizatori naglašavaju, ulaz je slobodan i poželjan.

Provedite subotu u ugodnom shoppingu i nađite vintage komad s kojim ćete ukrasiti dom, popuniti svoju retro kolekciju i zablistati.

Photo: None

Komentari 0