Beauty

Pravo malo čudo: ove hit blazinice čiste i hidratiziraju lice, reguliraju lučenje sebuma i smanjuju znakove starenja!

Na naše je tržište nedavno stigla linija proizvoda dr. Paula Nassifa, jednog od najpoznatijih svjetskih plastičnih kirurga čije su blazinice promijenile naš pogled na čišćenje kože

Temeljito skidanje šminke jedan je od najvažnijih koraka svake večernje beauty rutine zbog čega potraga za savršenim čistačem može biti prilično iscrpljujuća. Kako bismo izbjegli potencijalno začepljenje pora, nastanak prištića i sličnih upalnih procesa, važno je odabrati proizvode koji sadrže najbolje i klinički dokazane sastojke, a istovremeno su dovoljno učinkoviti za čišćenje i njegu kože. Upravo s time na umu nastali su proizvodi iz linije NassifMD Skincare. Jedan od načina na koji ćete dubinski očistiti vašu kožu je da uz NassifMD Pure Hydration Gentle Cleanser prethodno očistite kožu, a zatim koristite Nassif MD Detox Pads blazinice, proizvod koji čini razliku na vašoj koži.

 | Autor: Nassif MD Detox Pads blazinice

Ovaj novitet na tržištu nadaleko je hvaljen zbog svojeg nježnog djelovanja, dubinskog čišćenja kože, kao i poboljšanja njezine teksture te uklanjanja mrtvih stanica. Zahvaljujući bakuchiolu, jednom od njihovih glavnih sastojaka, korištenje blazinica smanjuje znakove starenja te pojavu finih linija i bora, a koži pruža dugotrajnu hidrataciju bez straha od pojave upala. Uz bakuchiol, od aktivnih sastojaka prisutni su i retinol te salicilna, hijaluronska i glikolna kiselina koji potiču blagu eksfolijaciju te reguliraju lučenje sebuma ostavljajući kožu glatkom i blistavom.

 | Autor: NassifMD Pure Hydration Gentle Cleanser i Nassif MD Detox Pads blazinice

Ove moćne, ali nježne blazinice dokazano su učinkovitije od klasičnog čišćenja lica sapunom, dok je njihovo korištenje više nego jednostavno – uz par poteza blazinicom, brzo ćete očistiti lice od svih nečistoća. Zbog svojih su njegujućih sastojaka pogodne, kako za masnu i mješovitu kožu, tako i za suhu te osjetljivu kožu. Osim večernje, Detox Pads možete uvrstiti i u jutarnju rutinu njege kojom ćete, u kombinaciji s ostalim NassifMD Skincare proizvodima, pripremiti lice za novi dan i zaštititi ga od štetnih vanjskih utjecaja. 

 | Autor: Dr. Suzana Smoljo

Jedna od prvih osoba koja je prepoznala kvalitetu je dr. med. Suzana Smoljo, kao stručnjakinja – liječnica estetske medicine i kao korisnica. Nakon šest godina bavljenjem estetskom i anti-age medicinom bila je u stalnoj potrazi za proizvodima koji učinkovito štite i njeguju njenu kožu. 

„Jako je teško izdvojiti pojedini proizvod, jer je svaki od njih poseban na svoj način, no Detox blazinice sa samo jednim potezom preko lica nježno uklanjaju sve tragove dnevne nečistoće, dubinski čiste kožu i uklanjaju mrtve stanice, pomažu u poboljšanju teksture kože i smanjuju izgled finih linija i bora te pružaju antioksidacijsku zaštitu“, navodi doktorica Smoljo.

 | Autor: Dr. Paul Nassif

Začetnika NassifMD Skincare linije, dr. Paula Nassifa, poznajemo iz  reality showa “Botched” u kojem je ispravljao prethodno odrađene zahvate kako bi poboljšao fizičko i psihičko zdravlje pacijenata. Njegova kozmetička linija spaja 30 godina iskustva te upoznavanja kože izvana i iznutra, kako bi uz pomoć visokokvalitetnih klinički dokazanih sastojaka razvio profesionalnu liniju sigurnu za sve tipove kože. Rezultat njegove predanosti je stručan dodir upakiran u brojne proizvode među kojima svatko može pronaći nešto za svoj tip te problematiku kože. Kreirajte svoju rutinu njege uz NassifMD Skincare uz pomoć https://cosmeticsbyrevelo.com

 Iskoristite promotivni kod WELCOME10 i osigurajte svojih 10% popusta prilikom prve kupnje na https://cosmeticsbyrevelo.com

Photo: None