1/50

Nova kolekcija H&M nakita, cipela i torbi!

U galeriji članka pogledajte besramno glamuroznu, dragocjenu i razigranu kolekciju Anne Dello Russo za H&M zajedno s cijenama!

Svjetlucajući zlatnim i treperavim tirkiznim i narančastim nijansama, ova senzacionalna ponuda odraz je Annine ljubavi za ukrasima te sklonosti preobilju i zabavi.

 | Autor:

 | Autor:

„Modni dodaci su presudni“, kaže legendarna modna ikona, „ne samo da vam omogućuju igranje s modom na koji god način želite, dajući vašim kombinacijama dodir osobnosti. Oni su ključni artikli da onomu što već imate u ormaru udahnete nov život: nosite ogrlicu, narukvicu i naušnice, u ruci imajte večernju torbicu te zaokružite izgled šeširom i sve će izgledati kao novo. Modni dodaci u vitamini mode: trebate se s njima slobodno koristiti.

„Ova kolekcija je tako energična i razuzdana. Našim će kupcima biti iznimno uzbudljiva i ekstravagantna, uz neprocjenjiv dašak plemenitosti. Ponajviše je tu zlata, doista je spektakularno: ti će komadi udahnuti nov život svačijoj garderobi. Ideja je pružiti luksuz s kojim se možete poigrati, po pristupačnoj cijeni“, dodaje Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Kolekcija sadrži nakit, sunčane naočale, cipele i torbice. Međutim, početna je točka putna torba: tirkizni kofer s kotačićima i pozlaćenim motivima.

 | Autor: „Željela sam oživjeti uzbuđenje modnih tjedana kada se nalazite u sanjarskom modnom balonu poput paralelne stvarnosti. Pokušala sam uhvatiti osjećaj slobode, radosti i uzbuđenja.“, kaže Anna.

 | Autor: U središtu pozornosti je veličanstveni nakit. Kićeno mediteransko kako oblikom tako i sjajnim bojama, pomalo nadrealan zbog zmija i krokodila, koji se omataju oko vrata i zglobova u vidu pozlaćenih lanaca prepunih privjesaka, antiknih kamenih naušnica, ukrasnih trakica za ruke dragocjenih poput pravog nakita.

Bogatstvo ukrasa prenosi se i na elegantne večernje torbice: Cucciolina, Annin modni psić, pojavljuje se kao modni dodatak na kopči tirkizne torbice. Za potrebe svakog nadobudnog modnog fana iz prvih redova tu su velike sunčane naočale zlatnih okvira, lančić i aplikacije životinja te cipele s prepoznatljivom visokom potpeticom, od sandala do visokih domina čizama. Pernati šešir koji zaustava dah zaokružuje ponudu.

„Moja je poruka: koristite se modnim dodacima kao osobnim potpisom i zabavnim načinom da revitalizirate svoj život i garderobu: pretvorit ćete običan dan u senzacionalan modni tjedan“, kaže Anna.

 

Kolekcija je dostupna u H&M trgovinama diljem svijeta od 4. listopada, a u Hrvatskoj će biti dostupna u zagrebačkoj trgovini H&M Cvjetni Trg (Trg Petra Preradovića 2-4).

U galeriji detaljnije pogledajte cjelokupnu kolekciju kao i cijene svakog komada...

Photo: None

Komentari 0