Anita Dujić Veljača obožava nakit

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica odabrala je nakit Zlatarne Celje kojim je upotpunila svoj istančan stil i osjećaj za lijepo

 | Autor:

Poznatom modelu i modnoj blogerici Aniti Dujić Veljača nije bilo nimalo lako među brojnim kolekcijama Zlatarne Celje odabrati kombinacije kojima će naglasiti svoj zapaženi stil. No, unikatan nakit i njegov bezvremenski dizajn Aniti su bili inspiracija za odabir pet kolekcija koje preporučuje za dnevne i večernje prilike ove sezone.

 | Autor:

„Nakit volim nositi u svim prigodama. On daje osobnost i završni pečat svakoj odjevnoj kombinaciji. Zlatarna Celje nudi tradiciju, kvalitetu i unikatan dizajn pa je odabir nepogrešiv. Uživala sam u biranju i kombiniranju što se i vidi na fotografijama sa snimanja. Htjela bih naglasiti i da su posljednjih nekoliko sezona u trendu decentni i jednostavni komadi koje i sama najradije biram, a žuto zlato se opet vraća u modu“, izjavila je nakon ekskluzivnog snimanja Anita Dujić Veljača.

 | Autor:

Kolekciju Lencia Satelite Anita je odabrala kako bi dodala dašak smionosti i razigranosti jednoj klasičnoj dnevnoj kombinaciji. Odabirom ove kolekcije do izražaja dolazi otvorenost prema novim izazovima te spremnost za svladavanje naizgled nepremostivih prepreka. Inspiraciju za suočavanje sa svakodnevnim obvezama Anita Dujić Veljača je pronašla u kolekciji Tribe koju potpisuje poznata slovenska skijašica Tina Maze. Odraz pobjedničkog i timskog duha ove kolekcije nadahnuo je Anitu na zavodničku modnu kombinaciju koja se iz dnevne u trenu pretvara u večernju.

 | Autor:

U potrazi za klasičnim i damskim nakitom, Anita je odabrala zlatnu narukvicu bezvremenskog dizajna te zlatni prsten upotpunjen dimnim kamenom. Ova je kombinacija naglasila njenu ženstvenost i senzualnost, ali i poznavanje trendova koji ove sezone diktiraju povratak žutog zlata.  Ženstveni cvjetni motiv kolekcije Lencia Flower istaknuo je Anitinu zaigranost i mladenačku opuštenost, ali i želju za toplijim danima i mirisima proljeća. Kolekcijom Lencia Leaf Anita je pokazala svoju buntovničku stranu. Ova kolekcija od patiniranog srebra naglašava osjećaj slobode, strasti i prostranstava koja tek čekaju da budu osvojena.

 | Autor:

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0