Anita Dujić Veljača: ''Moda je više od odjeće''

Je li moda jasna poruka svijetu o onome što jesmo te zašto radije odabire hrvatske dizajnere umjesto razvikanih inozemnih imena u videozapisu za Dreft povodom nadolazećeg Dreft Fashion Weeka Zagreb ss 2014. odgovara Anita Dujić Veljača, modna blogerica i model.

Nekim osobama moda predstavlja tek jednostavni i svakodnevni kroj u kojem se osjećaju ugodno i sigurno no za Anitu Dujić Veljaču, modnu blogericu i model, koja svojim odjevnim kombinacijama redovito osvaja pohvale modnih stručnjaka, moda je više od odjeće. U videozapisu kojeg je snimila u sklopu Dreftove promotivne kampanje za Dreft Fashion Week Zagreb ova je modna blogerica podijelila svoje navike i razmišljanja o modi.

Moda za mene predstavlja izražavanje vlastitog identiteta, priliku da kroz igru s bojama, krojevima i teksturama tkanina pokažem svijetu više o sebi. Moj je stil ovisan o mom raspoloženju. Nosim odjeću hrvatskih dizajnera koji me konstantno oduševljavaju modnim novitetima“, izjavila je Anita Dujić Veljača.

Dreft je kao zaštitnik boja i oblika odjeće omogućio da zavirite u Anitin ormar i doznate više o njezinim modnim navikama.

Dreft godinama podupire i prati hrvatsku modnu scenu. Glavni je sponzor jednog od najvećih modnih događaja u Hrvatskoj, Dreft Fashion Weeka Zagreb (DFWZ), utemeljitelj natječaja Dreft Next Generation u kojem podupire i pomaže mladim, talentiranim i obrazovanim ljudima u pripremi i izlaganju njihove prve kolekcije. Dreft je organizirao stručna predavanja studentima modnog dizajna, surađivao s hrvatskim modnim dizajnerima, a predstavio je i suradnju koja dotiče povijest, sadašnjost i budućnost - suradnju s radnicama bivše tvornice Kamensko, ujedinjenih u Udrugu Kamensko. Radi se o izradi crvenog promotivnog šala koji u susret DFWZ-u odgovara gotovo svakoj modnoj kombinaciji.

Vrlo smo ponosni na prepoznavanje vrijednosti rada žena iz Udruge Kamensko i suradnju u kojoj pri stvaranju do izražaja dolazi svo njihovo iskustvo, tradicija kvalitete i znanje“, rekla je Katarina Štimac ispred Drefta i tvrtke P&G. 

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0