Anđelice predstavile novu kolekciju donjeg rublja

U New Yorku su dvije Anđelice, supermodel Candice Swanepoel i novo lice Bregje Heinen, predstavile novu kolekciju popularnog brenda donjeg rublja Victoria's Secret.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Nova kolekcija pod nazivom „Body by Victoria“ pobudila je pozornost medija, a u prvom planu kao i uvijek su bile lijepe i zgodne Anđelice.

Objektive fotografa zavodila je poznata Candice, model iz Južne Afrike, koja je otkrivena u dobi od 15 godina, a krasila je naslovnice najpoznatijih časopisa (Vogue, ELLE, GQ, Harper's Bazaar) i bila u kampanjama za Nike, Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Tom Ford i Versace. Široj javnosti postala je poznata kada je svoja Victoria's Secret krila dobila 2010.

Uz nju je bila nova Anđelica, Nizozemka Bregje Heinen, koja se izvrsno snašla u svojoj novoj ulozi. Ljubiteljima mode ovo ime je već odavno poznato. Bregje je bila zaštitno lice vodećih svjetskih brendova (Replay, Sisley, DKNY Jeans), a njeno lice je krasilo časopise poput Voguea i ELLEa.

Kad je styling u pitanju, Anđelice za javne nastupe imaju točno zacrtan dojam koji moraju ostaviti – zavodljive, ženstvene, seksipilne, no u isto vrijeme prirodne i profinjene. Svaki supermodel privlači pozornost, no u cjelini one moraju ostavljati skladan dojam. A Candicein i Bregjein styling je to ostvario.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Uske pencil haljine, s blago naglašenim dekolteom i strukom, izuzetno su ženstvene i profinjene. Puštena kosa i prirodan make up naglašavaju zaokružuju dojam. Kombinacija koju smo navikli viđati na Anđelicama.

U galeriji detaljnije pogledajte styling Candice Swanepoel i Bregje Heinen...

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0