Ana Radišić u novoj kampanji Ivana Alduka

Nakon što je u proljeće predstavio kampanju za kolekciju Lumiere snimanu u Parizu, poznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja nastavak na tu aktualnu modnu priču. Radi se o mini kolekciji večernjih haljina koja se idealno uklapa u već predstavljene proljetne modele. Kao savršena kulisa poslužilo je predivno nebo iznad grada Zagreba, a pred objektiv genijalnog Šime Eškinje ovoga puta stala je mlada TV voditeljica Ana Radišić.

Ova kolekcija večernjih haljina u puder, crnoj, zelenoj, svijetlo plavoj i crvenoj boji modni je nastavak na aktualnu kolekciju "Lumiere" za sezonu proljeće/ljeto 2014. Prvi, dnevni dio kolekcije, sniman je u predivnom, suncem okupanom Parizu gdje je za zaštitno lice odabrana Nizozemka Tanja Kok. Ovaj drugi dio kolekcije snimljen je proteklog vikenda, na sam dan grada Zagreba, u potpuno drugom ambijentu, u zagrebačku suton.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Kao zaštitno lice Alduk je ovoga puta postavio prelijepu mladu TV voditeljicu Anu Radišić koja je ujedno i jedna od ambasadorica ALDUK brenda. Ana Aldukove najnovije modele vrlo često nosi pred kamerama ili na raznim društvenim događanjima.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja „Kroz dva dijela kolekcije htjeli smo povezati dva meni draga grada, Zagreb i Pariz. Cijelu "Lumiere" kolekciju za proljeće/ljeto odlikuje jak kolorit i ženstveni, pročišćeni krojevi koji laskaju figuri, a takav je slučaj i s večernjim haljinama koje predstavljamo ovim jednostavnim, ali efektnim fotografijama. Snimanjem kampanje u dva djela i u dva grada, htio sam uvesti neke novosti i iznenađenja za sve svoje drage klijente i suradnike. Suradnja s Anom traje od prošle godine i prerasla je u prijateljstvo, a Ana je prva javna ličnost koja se našla u jednoj ALDUK kampanji. Zbog toga sam izuzetno sretan jer Ana predstavlja naše mlade, uspješne klijentice koje žele kvalitetu u svakom pogledu“, objasnio je Ivan Alduk.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Na nadolazećem CMC festivalu, koji se ovoga vikenda održava u Vodicama, Ana Radišić će nositi posebno dizajnirane večernje haljine s ALDUK potpisom. Fotografije potpisuje Šime Eškinja, šminku Mihaela Dodić, a frizuru Keune Akademija.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja U galeriji detaljnije pogledajte novu kampanju...

Photo: Šime Eškinja

Komentari 0