Ana Bogdan predstavlja kampanju inspiriranu Davidom Bowiejem

Mlada dizajnerica pronašla je nit vodilju za svoju novu kolekciju u radu Davida Bowieja

Talentirana splitska dizajnerica Ana Bogdan, nakon uspješnog nastupa na BIPA FASHION.HR-u za aktualnu kolekciju Picture in motion predstavlja kampanju inspiriranu velikim umjetnikom. Rad Davida Bowieja nepresušan je izvor inspiracije, a mlada dizajnerica upravo je u njegovom izričaju pronašla nit vodilju svoje kolekcije za proljeće/ljeto.

 | Autor: Ivan Gudić Ivan Gudić

Naglasak na ramenima, pruge, grafički uzorci i detalji, asimetrične haljine s golim ramenom, te simboli munje i zvijezde po kojima je Ziggy Stardust ostao prepoznatljiv, samo su neki od elemenata koji su diskretno i ne prenaglašeno provučeni kroz ovu rock chic kolekciju.

 | Autor: Ivan Gudić Ivan Gudić

Dozu ženstvenosti kolekciji daju boje i motivi s kojima se dizajnerica poigrala, prevladavaju pastelne nijanse plave i roze u kombinacijama s bijelom i crnom, a poseban pečat cijeloj kolekciji daju ručno rađeni detalji i oslikavanje materijala. Lepršavi materijali u kombinaciji s mrežastim tkaninama ostavljaju eklektičan dojam mlade urbane buntovnice. Od materijala Bogdan je koristila pamuk, čipku, mikrofibru, viskozu i mješavinu drugih materijala.

 | Autor: Ivan Gudić Ivan Gudić

Vizuali koji ilustriraju kolekciju prate buntovnički stav mlade dizajnerice, a krov nebodera pokazao se kao savršena kulisa za snimanje kampanje koja je zaokružila ovu ljetnu priču.

Photo: Ivan Gudić

Komentari 0