Razdvojili su ih još u vrtiću, ali ih je sudbina ponovno spojila, a ljubav 22 godine kasnije odvela do braka

Privatna arhiva
Vidi originalni članak
  • Amerikanci Natalie Crowe i Austin Tatman bili su najbolji prijatelji u vrtićkim danima, no razdvojili su se zbog preseljenja
  • Ponovno su se sastali nakon 12 godina te nastavili vezu koja je započeta još u vrtiću
  • Nedavno su svoju ljubav okrunili brakom, a za tu priliku se rekreirali preslatku fotografiju

Sudbina je prvi put spojila Natalie Crowe i Austina Tatmana kad su bili maleni - a onda ih je dovela natrag jedno drugome 12 godina kasnije. Sada, nakon 22 godine, vrtićke simpatije su u sretnom braku. Natalie i Austin odrasli su zajedno u Ocali na Floridi i bili su nerazdvojni prijatelji u vrtiću. "Uvijek su se družili i to je nekako neobično u ovoj dobi za dječake i djevojčice da uvijek budu zajedno, ali njih dvoje su uvijek bili nekako bliski", rekla je njihova bivša učiteljica Beth Summers.

Znala je da između dječjeg para postoji posebna veza, no životne okolnosti su ih razdvojile u dobi od samo pet godina. Naime, Nataliena obitelj preselila se u 1600 km udaljeni Connecticut. Nekadašnji najbolji prijatelji nisu se vidjeli punih 12 godina. Do ponovnog sastanka došlo je nakon što je ona pronašla stari adresar u kojem su bile informacije o njezinoj prvoj simpatiji. Kontaktirala je Austina na društvenim mrežama i započela dopisivanje koje se nastavilo u narednim mjesecima.

Love&Sex Što je zapravo "ljubav na prvi pogled" i zašto se češće događa muškarcima?

Odlučila je ponovno posjetiti svoj rodni grad kako bi se ponovno susreli. "Čim smo ostali sami, osjećala sam ovo je moja srodna duša ", rekao je Crowe. Tada im je bilo samo 17 godina. Mladi ljubavnici odlučili su nastaviti tamo gdje su stali kad su imali pet godina te su započeli ozbiljnu vezu. Premda su ih i dalje dijelili kilometri, pronašli su čak i način kako da jedno drugome budu pratnja na maturalnoj večeri.

 

 

Sve ove godine ostali su zajedno, a par se nedavno i vjenčao. Za tu priliku su rekreirali staru fotografiju snimljenu još u djetinjstvu. Fotografija iz djetinjstva prikazivala je kako stoje jedan pored drugoga u malenom crvenom automobilu. A na najsretniji dan u njihovim životima igračku je zamijenio pravi crveni automobil, a dječju odjeću vjenčanica i smoking.

Love&Sex Zvijezde otkrivaju koliko puta u životu ćeš pronaći veliku ljubav

Posjeti Miss7.24sata.hr