Kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' najela se luka prije dejta. Pitali smo dečke kako bi reagirali na to

RTL
I dok nekim ljudima ne smeta zadah od luka i rado ga jedu, druge to odbija od osobe koja sjedi preko puta njih. Evo što su nam dečki rekli o tome
Vidi originalni članak

Sinoć je u showu 'Gospodin Savršeni' održana druga ceremonija ruža na kojoj su se djevojke u elegantnim izdanjima družile s markantnim Goranom i borile za svojih pet minuta s njim. Prema viđenom, sve djevojke odlično su se provele, no ova večer zasigurno će najviše u sjećanju ostati kandidatkinji Gabrijeli Fatorić.

Stars Gospodin Savršeni: Je li ova mlada žena najveće iznenađenje showa?

Naime, ona se prije dejta s Goranom najela, ni više ni manje, nego luka„Nisam znala da ću dobiti single date i najela sam se luka“, kroz smijeh je priznala Goranu, a on je to protumačio kao obranu od toga da se poljube. Pitale smo dečke kako bi oni reagirali da im se djevojka prije spoja s njima najede luka. Evo što su nam rekli: 

1. Branimir Štefančić, hotelijersko-turistički tehničar (31)

"A ne znam! Hvala Bogu, još uvijek nisam imao takvo iskustvo, ali mislim da ne bi dobro prošlo. Strast je strast, ali ništa me ne može više odbiti kod djevojke nego loš zadah iz usta."

2. Ivan Pavić, novinar (27)

"Na prvom dejtu bi mi sigurno bilo malo čudno, ali treći ili četvrti put zašto ne, ako cura voli luk?! Bitno je samo da ne bude gladna. Sve je to normalno i ako planiraš nešto ozbiljno s njom, vidjet ćeš je i u gorim izdanjima od onoga da se osjeti po luku. A i dobra stvar je što sigurno voli janjetinu ako jede luk!"

3. Andrija Golubić, poduzetnik (24)

"U slučaju da se djevojka najede luka prije spoja, vjerojatno bih smislio nešto tipa da moram na WC i nestao zauvijek. Ali ako se zajedno najedemo luka - to je kul!"

Life&style Pitali smo dečke kako oni zamišljaju prosidbu, evo što su nam rekli

4. Dino Radišić, inženjer računarstva (29)

"Ja osobno ne volim jesti luk i ne volim taj miris i okus pa se sigurno ne bismo ljubili na tom dejtu. A vjerojatno bih joj i rekao da ne puše u mene i našli bismo se na nekoj distanci. U svakom slučaju, ne bih bio oduševljen da mi se to dogodi i cura bi me sigurno odbila s tim."

5. Kristijan Briški, magistar strojarstva (26)

"Ne bi mi smetalo da djevojka jede luk jer nemam baš ništa protiv toga. Luk je zdrav, a ja mogu podnijeti različite mirise i ništa mi ne smeta pa tako ne bi ni to. Sve je to u glavi."

6. Josip Bilušić, vozač (26)

"Mislim da bih pobjegao glavom bez obzira da mi cura na dejtu ima zadah po luku. To mi nije ni malo ženstveno i vrlo je neugodno prema osobi koja sjedi preko puta tebe. To se posebno odnosi na prvi spoj i apsolutno bi me odbilo od svake cure."

Posjeti Miss7.24sata.hr