Top 5 savjeta za nakon prekida

Instagram/Nives Celzijus
Iako smo sve prošle tu fazu, zanimljivo je da nam se svaki put čini kao da „umiremo“ iznova. Možda se jednostavno moramo pomiriti s tim da nema jednostavnog načina da prebolimo prekid veze. Ipak, ovih pet savjeta sigurno pomaže.
Vidi originalni članak

1.Izlazite!

Izlazite i izlazite puno. Vjerujte mi, čak i grad kao što je Zagreb posjeduje klubove. Osim što posjeduje klubove, posjeduje i čitav niz različitih, zanimljivih, nadahnjujućih, kreativnih individua s kojima možete doživjeti nezamislive trenutke.

Sve što trebate učiniti je obući svoje najdraže štikle, izvući prvu haljinu iz ormara, promrsiti kosu, nabaciti malo rumenila, ubaciti ruž u torbu i spremne ste za polijetanje! Pod zanimljivim individuama mislim na glumce, dizajnere, boeme bez pravog posla, umjetnike svih vrsta pa čak i sakupljače boca koji znaju sve o Jimmy Choou, Christianu Louboutinu i Salvatore Ferragamu (da takvi zaista postoje). Uostalom, izlasci su zabavni.

2. Pustite svoju unutarnju raspuštenicu van!

Znate ono kad se u nedjelju u 9 ujutro iskradate iz stana u kojem ste prespavali nakon ludog izlaska, a koji nije vaš. U najboljem slučaju pripada vašoj najboljoj prijateljici ili možda ljubavniku kojeg ste sinoć pokupili u klubu. Da stvar bude gore, na sebi imate “Sinoć sam bila vani“ kombinaciju, umjesto „Upravo sam krenula na nedjeljnu misu“ kombinaciju. O polurazmazanom make upu da i ne govorimo. E pa taj sram je dobar! To znači da je izlazak bio fantastičan! Budite slobodne, radite što vam padne na pamet, samo sve izbacite van!

3.Radite!

Produktivnost je osim zabave izuzetno bitna. Radite, radite i onda radite još malo. Na taj način ćete svu svoju plačljivu energiju usredotočiti na nešto korisno i nećete stići razmišljati o njemu, tuzi, sreći, sendviču od tune, haljini iz nove Zarine kolekcije. Najbolja kombinacija je puno rada i puno izlaženja. Dok žena živi na taj način, jedino o čemu stvarno razmišlja je san. Svi ostali bedovi čine se manje važnima. 

4. Jedite dobro!

Jedite zdravo, fino i kreativno. To znači jesti dobro. Marinirani seitan, karfiol s prezlama, popečci od soje, tuna, matovilac, kelj, brokula. Sve što njemu inače smrdi, ubijajte se u tome. Osjećat ćete se super i izgledat ćete savršeno. "Ubijanje" u velikoj čokoladi ili cijeloj kutiji keksa je super za one večeri kad dođete doma i zabrijete da su svi u vezi osim vas, što totalno nije istina! 

5.Razgibajte svoje tijelo!

Što se tiče razgibavanja, meni su osobno najdraži joga, pole dance i plesanje po sobi. Znate za plesanje po sobi? To je ono kad si pustite MTV, krevet je stage, (može i stol, ali stol je lomljiv, vjerujte probala sam, bilo je kobno) dezić je mikrofon, a vi ste diva s rasponom glasa iz svemira.

Ako ovo ne profunkcionira, ne znam što hoće!

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr