Zvijezda "Života na vagi" i "Supertalenta" objavila veliku vijest: "Sretna sam, ali me strah..."

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Nekadašnja natjecateljica "Života na vagi" i "Supertalenta" najavila je nove korake u karijeri
  • Na Instagramu je objavila da uskoro izdaje svoju prvu pjesmu pod nazivom "Neprocjenjivo"
  • Vijest je dosad tajila, no napokon ju je podijelila s fanovima!

Nina Martina Korbar, natjecateljica popularnog showa Život na vagi, ali i sudionica posljednje sezone Supertalenta, krenula je u novu avanturu života. Na svom je Instagram profilu najavila da joj uskoro izlazi prva pjesma pod nazivom "Neprocjenjivo".

Nakon što je javnost već osvojila svojim glasom u pjevačkom showu, Martina je krenula dalje i počela ostvarivati svoje želje. 

"Spremni za moj prvi singl? Zove se Neprocjenjivo. Ovu vijest sam jako dobro čuvala jer sam htjela napraviti veliko iznenađenje za sve i evoooo…uskoro izlazi van… Pjesma koju sam napisala potaknuta svojim putem i pobjedom koju sam ostvarila spram same sebe…ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah…jaaako želim da vam se svima svidi pjesma, da se pronađete u njoj, pjevate s guštom i osjećate se moćno!", napisala je u objavi.

Stars Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju

Još je u "Supertalentu" oduševila žiri i publiku, osobito Martinu Tomčić, a taj joj je nastup ostao u posebnom sjećanju. "Prepuna sam dojmova, emocija i presretna sam što sam se na ovakav način predstavila svima vama. Pjevanje sam ja. Ja sam pjevanje. Hvala dragome Bogu što je uz mene i što sam na ovako prekrasan način dočekala i započela svoje vrijeme", napisala je tada Martina. 

Međutim, prije polufinalne emisije zarazila se koronom pa nije više mogla sudjelovati u snimanju, i u konačnici je napustila natjecanje.

Stars Pobjednica Supertalenta je 18-godišnja Anatacha, očarala je pjesmom i posebnom životnom pričom!

Ipak, tu njezin put nije stao jer Martina sada ostvaruje svoje snove. Podršku su joj u komentarima dali i brojni pratitelji koji jedva čekaju čuti što im je to pripremila.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr