Zgodni glumac otkrio je detalje prvog susreta sa suprugom Sofijom Vergarom - a evo tko je kome prvi prišao

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sudbonosni susret  Joea i Sofie odigrao se dok je kolumbijska glumica još bila zaručena za američkog poduzetnika Nicka Loeba 
  • Ovaj ''detalj'' sasvim je zbunio zvijezdu serije ''True Blood'' koja se nije htjela sukobiti sa Sofijinim zaručnikom, ali je priznao da nije mogao siknuti pogled s atraktivne glumice
  • Dva tjedna nakon što su se upoznali, Sofia je razvrgnula zaruke, a Joe uopće nije gubio vrijeme...

Iako je prvi susret bio fatalan za supružnike Joea Manganiella i Sofiju Vergaru, američki glumac priznao je kako je u početku oklijevao upoznati svoju buduću suprugu. Nakon što se našli na istoj zabavi 2014. godine, Manganiello je priznao da ga je zvijezda Moderne obitelji odmah privukla, ali je bio suzdržan zbog činjenice da je još zaručena za američkog biznismena Nicka Loeba

Povratak u prošlost Prekrasna Sofia Vergara je objavila fotografiju koja je zapanjila mnoge njezine pratitelje

''Nosila je tu haljinu u kojoj je sjajno izgledala i jednostavno nisam mogao skinuti pogled s nje'', rekao je 43 godišnji glumac u ''The Jess Cagle Show-u''. 

Bez obzira na instantu fatalnu privlačnost, Joe izbjegavao upoznati zgodnu glumicu, ali sve dok mu nije prišao Jesse Tyler Ferguson, glumac koji je u Modernoj obitelji utjelovio lik Mitchella Pritchetta. 

''Jesse mi je rekao kako se njegova prijateljica Sofia želi doći i pozdraviti. Rekao sam mu: O, tvoja prijateljica Sofija čiji je zaručnik također na ovoj zabavi. Ferguson je tada rekao: Ne, ne, ne, ona samo želi doći i razgovarati. Znaš, ona je tvoj veliki fan'', ispričala je zvijezda serije ''True Blood''. 

I dalje nepovjerljiv, ali i u strahu od sukoba s Loebom, Joe je dočekao Sofiju kurtoazno, a u razgovoru koji je poslije opisao lijepim, Joe se čak suzdržao tražiti broj od atraktivne glumice. Kasnije je priznao da je bio poprilično zbunjen ovim susretom. 

No samo nekoliko tjedan kasnije, bivši glavni urednik časopisa People, Jess Cagle poslao mu je mail u kojem ga je obavijestio da je Sofia prekinula zaruke i da će to uskoro objaviti u javnosti. Kolumbijska glumica kasnije je medijima ispričala kako je u dvogodišnjim zarukama s američkim biznismenom nastajalo sve više problema i kako im uopće više nije bilo zabavno.

Kontroverzne cipele Jednostavno, voli ih... Sofia Vergara ne izlazi iz cipela koje su omražene modnim kritičarima

Nakon Jessovog maila, Joe više nije htio gubiti vrijeme već je odmah nazvao Fergusona. ''Ne znam u kakvom je emotivnom stanju, ali reci joj da je želim izvest van i daj mi njezin broj. Tu večer sam dobio njezin broj, nazvao sam je te smo pričali i smijali se'', ispričao je Joe. 

Glumac je potom sjeo u avion i odletio u New Orleans gdje je Sofia snimala film, a 47-godišnja kolumbijska glumica je bila oduševljena njegovim luckastim potezom. Zakazali su susret već sljedeći tjedan, a ostalo je povijest. Sofia i Joe, zaručili su se na Božić 2014. nakon šest mjeseci hodanja, a vjenčali su  se u studenome 2015 godine

Mladenka na jednom od najvažnijih događaja u svojem životu zablistala u vjenčanici Zuhaira Murada kreiranoj samo za nju. Prekrasnu haljinu bez naramenica sa srcolikim izrezom i suknjom koja se može skinuti, zgodna glumica nadopunila je nakitom Lorraine Schwartz: 55-karatnim dijamantnim naušnicama, dijamantnom kopčom za kosu i narukvicom. 

Obiteljske fotografije Sofia Vergara pokazala je kako je izgledala kao srednjoškolka. Tada je maštala o sasvim drugoj karijeri

Proslavu je uveličalo 400 uzvanika među kojima i Channing Tatum, Reese Witherspoon te glumci iz TV serije Moderna obitelj.

Posjeti Miss7.24sata.hr