Žene je oduševila rutina vježbanja Victorije Beckham. Je li možda do (golog) Davida?

Instagram @victoriabeckham
Vidi originalni članak
  • Victoria Beckham izazvala je lavinu oduševljenja fotografijama iz teretane na kojima se uz nju našao i njezin suprug
  • Iako su njezina rutina vježbanja i forma za svaku pohvalu, vjerujemo da su obožavatelji posebno oduševljeni Davidom koji se na fotografiji našao bez majice, pokazujući još uvijek savršeno isklesano tijelo
  • Unatoč tome što njihove zajedničke fotografije i videe obožavatelji najviše vole, Victoria je priznala da vrijeme u teretani ipak najviše voli provoditi sama

Victoria Beckham u je Instagram storyjima s pratiteljima podijelila kako izgleda njezina rutina vježbanja, napisavši kako je trenutačno u treningu snage te podsjetivši sve koliko je važno istegnuti mišiće prije svake vježbe. Da je 48-godišnja pjevačica i dizajnerica i više nego očito u izvrsnoj formi otkrilo je njezino isklesano tijelo odjeveno u crni sportski komplet i bijelo-ružičaste tenisice, no pitamo se je li oduševljenje njezinih obožavatelja ovoga puta ipak posljedica fotobombera koji se uz Victoriju našao na jednoj od objavljenih fotografija.

Riječ je, dakako, o njezinom suprugu kojeg se može vidjeti u pozadini, bez majice i samo s kapom na glavi, a koji je i uslikao fotografiju. Iako ga je Victoria tegirala na storyju, nekako nam se čini nezamislivo da bi ovaj detalj ikome promaknuo, budući da David i na pragu 50. izgleda odlično. 

Moda Ove čizme su strast Victorie Beckham, sad ih je obula i na bazenu. Evo koliko parova još ima

Victoria je dodala i da redovito trenira, fokusirajući se svakog dana na različite dijelove tijela, a nakon vježbi snage gornjeg dijela tijela kombiniranih s vježbama otpora, nagradila se shakeom s bademima i bananom, dodavši kako ova kombinacija pomaže u oporavku i rastu mišića. 

Budući da ovo nije prvi put da Victoria objavljuje slike sebe i supruga tijekom vježbanja, vjerujemo da je i sama svjesna kako je u pitanju provjereni recept za osvajanje simpatija svih svojih obožavatelja. Nedavno je tako bila podijelila i preslatki selfie snimljen u teretani u društvu njihovog trenera Bobbyja Richa, dodajući opis 'Dok jedno od nas jako naporno vježba... drugo izgleda sjajno ne radeći puno".

Life&style Victoria Beckham podijelila je rijetku fotografiju sa snahom Nicole Pletz - da joj čestita

Iako je David često u njezinom društvu u objavama na Victorijinom Instagram profilu, ona je prije nekoliko godina za 'The Sunday Times' priznala da najviše voli vježbati sama jer je to jedino vrijeme u danu kada je sama sa sobom. “Nitko ne ulazi u teretanu, nitko me tamo ne prati s laptopom”, rekla je tada. "Ako predugo stojim u kuhinji, laptopi će dolebdjeti u mom smjeru. Uvijek netko želi da nešto odobrim, nešto potpišem. Osim djece, nitko se ne usudi ući u teretanu", zaključila je.

Posjeti Miss7.24sata.hr