Zbog Severininog privođenja u Beogradu, fanovi joj daju podršku - a ima ih jako duhovitih

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • U Beogradu je u srijedu navečer zbog nepoštivanja policijskog sata privedena pjevačica Severina Kojić
  • Kaznu je prihvatila i spremno je platila
  • Ovaj incident bio je inspiracija korisnicima Twittera koji su mu pristupili s dozom humora

Pjevačica Severina Kojić sinoć je privedena u Beogradu, a da nije samo riječ o medijskim nagađanjima potvrdio je i njezin PR Davor Grgin. Do privođenja je došlo budući da je pjevačica zaustavljena u automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov te je nakon provjere ustanovljeno kako nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata, zbog čega j odvedena sucu za prekršaje, pišu 24sata. Severina je, svjesna svoje greške, odmah odlučila platiti izrečenu joj kaznu od 50.000 dinara, što je nešto više od 3.000 kuna.

Ljudsko ponašanje Psihoterapeut govori kako preživjeti kućni 'zatvor', zašto kupujemo toliko hrane i kako se nositi sa strahom

Društvene mreže okrenule su se crnom humoru

Nije bilo potrebno dugo vremena da ova informacija i komentari na istu preplave društvene mreže. Naravno, bilo je onih koji su se ozbiljno zabrinuti za pjevačicu i njezino stanje, no neki su iskoristili priliku kako bi u cijelu ovu nezavidnu situaciju udahnuli malo humora. Crnog humora.

 

Na tapeti su se tako našli njezini dobro poznati hitovi pa su joj korisnici Twittera poručili da dobro vidi snijeg u maju, ali ne i policijski sat te da je ova situacija zapravo preslika njezinog stiha "vidjela sam grad bez ljudi". Izgleda da je Severina toliko navikla na prazan grad da joj se ništa nije učinilo čudnim po tom pitanju.

 

Bilo je i onih koji su se vješto poigrali s frazama te napomenuli kako će pjevačica u zatvoru sigurno "propjevati". Pritom su naravno neki doista i poželjeli da napravi ekskluzivni koncert iza rešetaka, dok su drugi samo aludirali na simboličan spoj njezine profesije i termina uobičajenog za iznošenje informacija prilikom uhićenja.

 

OBOŽAVAMO! Internet obožava ovog duhovitog tipa - ubacuje se na sve slike slavne manekenke

Kako je došlo do prekršaja?

Srpski mediji pišu kako je pjevačica pri  odgovoru na ovo pitanje nekoliko puta mijenjala iskaze pred policijom te je najprije rekla da je krenula do ljekarne pa da je parkirala automobil, a na koncu i da se posvađala sa suprugom Igorom Kojićem. U njezino ime obrazloženje situacije je ponudio upravo Davor Grgin koji je u priopćenje napisao sljedeće: "Severina se večeras pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće." Ujedno je potvrdio kako je pjevačica nakon više od mjesec dana ishodila dopuštenje bivšeg partnera Milana Popovića da nakratko vidi njihovog zajedničkog sina Aleksandra.

Posjeti Miss7.24sata.hr