Zbog prebizarne liste zahtjeva Severina se žestoko posvađala s Kojićima? S Igorom više ne priča, spominje se i razvod!

Vidi originalni članak
  • Srpski mediji otkrivaju detalje velike svađe koja je izbila između Severine i cijele obitelji Kojić u noći kad ju je policija zaustavila zbog kršenja karantene
  • Pišu da je Severina tijekom boravka u Beogradu suprugu i njegovim roditeljima postavila bizarne zahtjeve, zbog čega je svima 'puknuo film'
  • Nakon velike svađe Seve je, prema pisanju tih medija, izletjela bijesna iz kuće tijekom policijskog sata, zbog čega je morala platiti kaznu, a uskoro je i napustila Beograd i vratila se u Zagreb

Već se nekoliko puta pisalo da odnosi Severine (48)  i Igora Kojića (32) nisu idealni, a šuškalo se i ranije o potencijalom razvodu. Ipak, nekoliko srpskih medija otkriva detalje zbog kojih bi njihov bračni put uskoro mogao završiti. Naime, oni pišu da je Severinino kršenje policijskog sata u Beogradu u ožujku imalo dublju pozadinu. Navode da je Seve, potpuno bijesna i izvan sebe, izjurila iz kuće Kojićevih nakon velike svađe cijele obitelji.

"Severina je izvan sebe otkad joj Milan Popović ne dozvoljava vidjeti njihovog sina Aleksandra. Cijela obitelj Kojić pružila joj je podršku u teškim trenucima. Primili su je u svoj dom tijekom pandemije i rekli su joj da ostane koliko god želi i da se ponaša kao da je u svojoj kući. E, izgleda da je Severina to doslovno shvatila" ispričao je Informeru izvor blizak obitelji Kojić.

Izvor dodaje da je u prvih nekoliko dana bilo sve u najboljem redu, ali da je nakon toga Severina počela s prohtjevima. Tako je navodno tražila Igora da razmisle o renoviranju kuće, potom tražila veliku garnituru za dvorište kako bi se mogla sunčati i raditi lijepe fotke za Instagram.

"Imala je zamjerke i na Kebin bazen pa je predložila da njega izlupaju, stave nove pločice i napune ga morskom vodom (?!). E, tu je Kojićima puknuo film" dodao je izvor.

Igor je, prema izvoru Informera, navodno razgovarao sa Severinom i pokušao joj objasniti da nije pravo vrijeme za velike troškove na kući, pošto zbog koronavirusa njegovi roditelji imaju smanjene prihode. "Keba neće još dugo nastupati zbog epidemije, njegova ušteđevina se naveliko troši, a oni nemaju druge izvore prihoda. Tu su se žestoko posvađali pa je Severina bijesna izletjela iz kuće tijekom policijskog sata, zbog čega je morala platiti kaznu od 50.000 dinara" otkriva izvor.

Crni humor Zbog Severininog privođenja u Beogradu, fanovi joj daju podršku - a ima ih jako duhovitih

Prema pisanju Scandala, Severina se posvađala i s Igorovim ocem, Kebom (59), čija je dosad bila miljenica. Njemu je navodno prekipjelo pa je burno reagirao na sve te njezine "prohtjeve i jadikovke".

"Što ti više glumiš?! Samo prizivaš neku nesreću! Ništa ti ne fali, pa sredit ćeš problem sa sinom. Dosta više! Ako je netko bio uz tebe, mi smo, a ti si vječito nezadovoljna. Ugledaj se malo na mene, ja u svemu vidim sve pozitivno" prepričao je Kebine riječi Scandalov izvor. 

Stars Severina otkrila koliko se udebljala u izolaciji, a za sve je kriva svekrvina kuhinja

Pišu da ga je supruga Olja nakon toga poslala van na hlađenje pa je i sama pokušala riješiti stvar sa Severinom. No, ipak, čini se da se stvari nisu smirile pa se Severina nedugo nakon svađe vratila u Zagreb, gdje je sama proslavila rođendan u haljini od 7000 kuna.

"Severinu je ova svađa bacila u depresiju pa je mučenica plakala i ridala satima. Toliko je bila tužna da se rasplakala i Kebina žena Olja" ispričao je izvor.

Informer dodaje na kraju da se Severina i Igor nisu čuli više od 20 dana, a da je on i dalje ljutit na nju zbog ovakvog ponašanja. Njihov izvor zaključuje: "Igor i Severina su imali burne svađe i pomirenja, ali ovaj put je stvar baš ozbiljna".

 

Posjeti Miss7.24sata.hr