WOW! Sandra Perković nas vraća u ljeto i stvarno izgleda predobro!

instagram @janko_popovic_volaric
Sandra Perković jedna je od najuspješnijih hrvatskih sportašica. I najzgodnijih, usudimo se reći. Njene nove fotke stvarno su fantastične...
Vidi originalni članak

Instagram profil Sandre Perković posljednjih nam dana poručuje da jesen još uvijek nije stigla do nje. Aktualna olimpijska pobjednica i u listopadu uživa na zasluženom godišnjem odmoru, a svoje obožavatelje časti slikama s krstarenja hrvatskom obalom. Na njima blista od sreće, a mi moramo priznati da nikad nije izgledala bolje. U savršenoj ljetnoj kombinaciji, preplanulog tena i s vjetrom u kosi, izgleda kao s naslovnice!

U opisu slika više puta je naglasila da je u opuštenom raspoloženju, a u pozadini jedne od slika vidi se da ima i muško društvo. Osim zanosne figure, na slici je pokazala i tetovažu koju ima već duži niz godina. Na rebrima nosi Niku, mitsku božicu pobjede, koju, dakako, nosi i na svojim olimpijskim medaljama. Ispod tetovaže nalazi se i natpis koji je nemoguće potpuno pročitati. Ipak, generalna mu je poruka da je Sandra nesalomljiva. Slažemo se da ova tetovaža ima savršeno zaokruženu simboliku! 

SANDRA PERKOVIĆ 5 stvari koje možda nisi znala o Sandri Perković

S obzirom da je pred njom možda uistinu naporna sportska godina, Sandra definitivno treba napuniti baterije. Želimo joj ugodan odmor, ali i da uskoro s nama podijeli tajnu svoje besprijekorne linije i izgleda! 

Posjeti Miss7.24sata.hr