Wow i u 40-ima! Ovih 10 poznatih Hrvatica oduševilo nas je svojim fotkama s plaže

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Četrdesete slove za nove dvadesete, a tu tezu potkrepljuju i fotografije naših poznatih žena
  • Izdvojile smo deset poznatih četrdesetogodišnjakinja koje su nas oduševile svojim izgledom s plaže
  • Tko se uz Renatu Sopek, Severinu i Bojanu Gregorić-Vejzović našao na popisu otkrij u nastavku

Četrdesete su nove dvadesete! Naime podaci pokazuju da se žene u četrdesetima uglavnom osjećaju sretnijima, ali i mudrijima te imaju više samopouzdanja. Sve je više žena koje uspješno prkose vremenu te se u "bitci" s godinama odnose same pobjede. Među njima su i brojne slavne dame iz Hrvatske, a mi smo odlučili izdvojiti one koje su svojim sjajnim izgledom zasjale na ljetovanju i oduševile nas fotografijama s plaža. U nastavku ti donosimo 10 poznatih dama koje spremno dokazuju da život tek počinje u četrdesetima!

Life&style Vrijeme je za šoping! Osvoji poklon bon od 500 kuna i napuni vrećice!

1. Renata Sopek (40 godina)

 

 

U svibnju ove godine voditeljica Renata Sopek zakoračila je u 40-te godine svog života, a svojim sjajnim izgledom i dalje opravdava titulu jedne od najseksepilnijih Hrvatica. Ona je sjajan primjer kako se dugogodišnji trening uistinu isplati! 

 

2. Antonija Šola (40 godina)

 

 

U klub "friških" četrdesetogodišnjakinja ovog je lipnja ušla i pjevačica Antonija Šola. No, moramo priznati kako bi joj malo tko dao toliko buduća da još uvijek gaji izgled vječne djevojčice.

 

3. Iva Radić (42 godine)

 

 

Bivša Kraljica Hrvatske bez problema bi mogla ponovno sudjelovati na ovom izboru i odnijeti pobjedu. Na vitkoj figuri i vretenastom tijelu ovoj 42 godišnjakinji mogu pozavidjeti i puno mlađe kandidatkinje na izborima ljepote.

PLAVUŠA ZAUVIJEK Želiš posvijetliti kosu? Koje su nijanse plave najbolje za tridesete, a koje za četrdesete i kasnije

 

4. Lejla Filipović (42 godine)

 

 

Lejla Filipović prije 21 godinu okićena je titulom Miss Hrvatske, a vrijeme kao da nije ostavilo trag na njezinom zamamnom izgledu. U 42-godini izgleda sjajno, a komplimentima na račun izgleda je redovito obasipaju i pratioci na društvenim mrežama.

 

5. Nikolina Pišek Ristović (43 godine)

 

 

Premda je često izložena kritikama na račun svog izgleda, 43-godišnja voditeljica se ne obazire na komentare o "premršavom izgledu" već svoje tijelo ponosno pokazuje. 

 

6. Ecija Ojdanić (45 godina)

 

 

Osim po glumačkim uspjesima, Ecija Ojdanić poznata je i po onim trkačkim! Aktivan i zdrav način života rezultirali su sjajnim izgledom za koji ova 45-godišnjakinja zaslužuje sve pohvale.

 

7. Borna Kotromanić (46 godina)

 

 

Borna Kotromanić tvrdi da "sa svakom godinom života grabi sve više sreće", a njezini pratioci bi nadodali i da sa svakom godinom sve bolje izgleda. Isklesanu liniju ova 46-godišnjakinja osim vježbanjem održava i plesom.

Beauty Beauty savjeti za sve iznad 40-e: 7 stvari koje trebaš raditi i 7 stvari koje ne bi smjela

 

8. Bojana Gregorić Vejzović (47 godina)

 

 

Mnogi su primijeti kako glumici Bojani Gregorić Vejzović izvrsno stoje četrdesete te da u svojoj 47-godini izgleda bolje nego ikad. Mi se s ovom tvrdnjom moramo složiti.

 

9. Severina (47 godina)

 

 

Isklesanim trbušnjacima ovog ljeta hvali se i pjevačica Severina Kojić. Sjajan izgled u 48-oj godini života duguje redovitom vježbanju, pomno biranoj prehrani te prakticiranju joge.

 

10. Snježana Mehun (48 godina)

 

 

Na pragu pedesete poduzetnica Snježana Mehun izgleda odlično, a svoje obline ponosno pokazuje! Također, ne posustaje od izlazaka i dokazuje kako su kad je dobra zabava u pitanju godine samo broj.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr