VIDEO: Hilary Duff objavila snimku s kućnog poroda koji je obavila u prisustvu cijele obitelji

instagram @janko_popovic_volaric
Vidi originalni članak
  • Američka glumica i pjevačica Hilary Duff djevojčicu Banks Violet rodila je kod kuće
  • Na Instagramu je podijelila snimku poroda
  • ''Kad sam zamišljala svoj porod, nisam zamišljala da su gledati Čuvare galaksije na televiziji'' - rekla je Hilary

Američka glumica i pjevačica Hilary Duff (31) krajem listopada 2018. godine rodila je kćerkicu Banks Violet Bair. Malena Banks prvo je dijete Hilary i glazbenika Matthewa Koma, a glumica iz braka s hokejašem Mikeom Comriem već ima sina Lucu Cruza (6).

Kada je svijetu predstavila svoju novorođenu kćerku, Hilary je otkrila i kako je kćerku rodila kod kuće. Sada je konačno otkrila malo više o tome. Na Instagramu je podijelila kratki video sa svog kućnog poroda.

Trudnoća Sve više Hrvatica rađa u Njemačkoj - jedna od njih je s nama podijelila svoje iskustvo

Obavila si dobar posao, mama!

 ''Dugo sam dvojila hoću li podijeliti ovaj video jer je iznimno osoban... Bilo je apsolutno prekrasno i prva nagrada (i šokantno iskustvo) nakon poroda prvi put zagrliti svoju kćerku. U glavi sam zamislila kao da mi kaže ''Obavila si dobar posao, mama!''. Samo naprijed, ekipa! Uspjeli smo. Zajedničkim snagama. Matt je bio sigurna, mirna snaga, moja mama i seka bile su tu da me bodre, a tu su bili i moji anđeli (op.a primalje) koji su se brinuli da sve prođe dobro i veliki braco koji se dolje igrao lego kockicama. Ne mogu vjerovati da je od tog dana prošlo 5 mjeseci! Čini se da je mala B. oduvijek s nama. Vrijeme prebrzo leti već sada... Jučer je po prvi put probala avokado. Osjećam zahvalnost za ovaj hektični život i sve ljude u njemu. Sretno ti 5 mjeseci, Banks. (I, da, hvala što si prestala s grčevima!) Bilo je božanstveno!'' - napisala je Hilary u opisu crno-bijelog videa. U njemu nježno grli svoju kćer u kadi za kućni porod i cijela je scena uistinu intimna i krajnje emotivna. 

Život FOTO: Porodila se sama, a fotografije su - nevjerojatne!

Obitelj je gledala televiziju

O čarima i manama kućnog poroda Hilary je već snimila podcast za Informed Pregnancy, a tamo je otkrila kako nije sve bilo baš tako idilično kao što je na samom videu. Dok je rađala, njena obitelj gledala je televiziju. ''Kad sam zamišljala svoj porod, nisam zamišljala da su gledati Čuvare galaksije na televiziji. Luca mi je objašnjavao likove.'' - rekla je Hilary čiji je porod išao sporo pa je obitelj gledala televiziji, a njena mama pripremala je večeru za njenog sina.  

Trenutci straha

Kada se trenutak rođenja djevojčice približio, Hilary je preselila u kadu, a njen mozak je, kaže, prepustio sve njenom tijelu. U kadi je provela oko 90 minuta, a to joj je ispričao muž jer se ona osjećala kao da je unutra bila tek pola sata. Uz nju su bile i primalje čija je prisutnost bila ključna zbog trenutaka straha koji ju je povremeno obuzimao. Priznala je da je u nekim trenutcima bilo toliko strah da se pitala zašto nije u bolnici, pod lijekovima. 

''Nisam bila sva svoja...''

''Iskreno, kad sam vidjela da njena glavica izlazi, bila sam šokirana svojim osjećajima. Viđala sam žene koje se same saginju i izvlače svoje bebe vani, a ja to nisam mogla učiniti. Mislila sam: ''Sve je okej, tu sam, tu sam i moram završiti posao.'', ali bilo je uistinu zahtjevno. U tom trenutku uopće nije bilo ugodno. Mislim da nisam bila sva svoja, moje tijelo je radilo što je trebalo.'' - prisjetila se Hilary čija se beba rodila malo modra, baš kao i njen stariji sin Luke. 

Testiranje Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati

 

Obitelj puna podrške

Međutim, u konačnici je bila sretna i zahvalna zbog svoje odluke i opet bi ju ponovila. ''Moja sestra bila je divna i puna podrške. Mislim da je moja mama bila malo više zabrinuta, ali stajala je uz mene.'' - otkrila je Hilary koja je prvo dijete, kao 24-godišnjakinja, rodila u bolnici. Tada se, naime, previše bojala da bi planirala drugačiji porod. ''Sada sam starija. Majčinstvo volim više nego išta drugo. Nikada nisam mislila da će to biti tako, nikad nisam mislila da mogu biti toliko sretna i toliko ispunjena. Nije lako jer roditeljstvo samo po sebi nije lako, ali je radost.'' - zaključila je Hilary koja je sretna zbog nešto drugačijeg dolaska na svijet kojeg je pružila svojoj 5-mjesečnoj djevojčici. 

Posjeti Miss7.24sata.hr