Vanna je objavila rijetku fotografiju svoje prelijepe kćeri Jane, sve joj više nalikuje

Instagram @vanna_music
Vidi originalni članak
  • Vanna rijetko kad daje uvid u svoju obitelj, ali ovaj put nije propustila priliku čestitati svojoj kćeri rođendan, baš kao što je to napravila i godinu dana ranije
  • Vannini fanovi odmah su mogli zamijetiti Janinu ljepotu, a čini se kako mlada dama sve više nalikuje svojoj lijepoj majci
  • Vanna je Janu dobila s filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, a bila je trudna 2001. godine kad je nastupala na Euroviziji u Danskoj

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna na Instagramu je objavila rijetku fotografiju svoje prelijepe kćeri Jane, koja je u srijedu proslavila 22. rođendan. Vanna rijetko kad daje uvid u svoju obitelj, ali ovaj put nije propustila priliku čestitati svojoj kćeri rođendan, baš kao što je to napravila i godinu dana ranije.

"Sretan rođendan" napisala je mama Vanna svojoj kćeri uz emotikon srca na fotografiji 22-godišnje kćeri, koja je nastala u talijanskoj prijestolnici mode - Milanu.

Ono što su Vannini fanovi odmah mogli zamijetiti je Janina ljepota, a čini se kako mlada dama sve više nalikuje svojoj lijepoj majci. 

Prije godinu dana Vanna je također na isti način na društvenim mrežama čestitala svojoj kćeri rođendan. U objavi na Instagram storyju objavila je fotografiju na kojoj Jana u dotjeranom izdanju sjedi na drvenim stepenicama. "Curica navršila 21" napisala je Vanna u čestitki.

Inače, Vanna je Janu dobila s filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, a bila je trudna 2001. godine kad je nastupala na Euroviziji u Danskoj. Skladni par ima i 26-godišnjeg sina Luku, a u sretnom braku su od 1998. godine.

Stars Vanna je ponosno pokazala kćer za njen 21. rođendan, pogledaj koliko prelijepa Jana sliči na mamu

 

Posjeti Miss7.24sata.hr