Vanju Halilović odavno nismo vidjeli u ovakvom izdanju, ljeto joj fenomenalno pristaje!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Objavljivanje postova na Instagramu nije svakodnevna aktivnost za Vanju Halilović pa kada odluči podijeliti svoje modno izdanje sa svojim pratiteljima – to nikako ne može proći nezapaženo
  • Bivša manekenka ovaj put svoju je vitku figuru istaknula romantičnom bijelom haljinicom, a u prvi je plan stavila jedan od svojih najvećih aduta
  • Ljetni jednostavan i upečatljiv outfit odabrala je za uživanje na Visu, a upotpunila ga je jednim neobičnim dodatkom

Iako smo je zadnjih godina mogli vidjeti u ponekim modnim kampanjama, bivša manekenka i TV voditeljica Vanja Halilović svoju karijeru odlučila je nastaviti kao direktorica marketinga u vinariji ''Kutjevo'', a na toj poziciji nalazi se od veljače ove godine. No, ljeto je vrijeme za odmore, a čini se kako je Vanja sa svojim zaručnikom Franom Barbierijem već neko vrijeme uživa u ljepoti Jadranske obale. Nakon Paklenih otoka i Hvara, Vanja je tako poslala i morsku razglednicu s otoka Visa koja je oduševila njezine brojne pratitelje. 

Moda Maja Šuput i Borna Kotromanić dale su naslutiti da će ove haljine biti hit sezone, a mi smo pronašli slične

Izdanjem u kratkoj bijeloj haljini, 36- godišnja Vanja zaradila je mnoštvo komplimenata, ali i pokazala zašto još više priželjkujemo njezine objave. U pravom planu Vanjine su duge vitke noge, a romantična haljinica s volanom i vezanjem na leđima dobila je sasvim novu modnu dimenziju uz zaštitnu kacigu koju je nekadašnja manekenka ponijela za razgledavanje Visa motorom.

Romantično-futuristični look, njezini brojni pratitelji nagradili su lajkovima. 

''Svako ljeto ima svoju priču'', napisala je Vanja uz objavu. 

Bijelu haljinu Vanja je iskombinirala uz bež mokasinke, a u istom ljetnom izboru obuće, izglda,  pridružio joj se i njezin zaručnik Frane Barbieri.

Svoje pratitelje Vanja je oduševila i morskim izdanjem s Hvara u kojem je pozornost plijenila u crnom badiću koji je upotpunila s crnim kaftanom i kaubojskim šeširom. ''Prelijepa'', ''Super'', Ljepotica'', ''Samo jako'', uputili su joj tada komplimente neki od njezinih pratitelja.  

Ulična moda Bijela haljina ove Splićanke nas je oduševila pa smo izučili gdje kupiti takav komad

Bivša loto djevojka i diplomirana politologinja Vanja Halilović sa 50-godišnjim Franom godinama je u skladnoj vezi. Posvećena je njihovom zajedničkom životu, a medijima je jednom prilikom otkrila  kako je u Frani pronašla podršku i ravnopravnog partnera.

Susreli su se slučajno na jednom poslovnom ručku. Ljubav se rodila nakon dvije godine prijateljstva, a Vanja i Frane 2012. godinu dočekali su poljupcima u klubu Magacin u Beogradu.

Posjeti Miss7.24sata.hr