Uživa u ljubavi! Nakon vijesti o zarukama, Jelena Veljača objavila romantičnu fotografiju s budućim mužem

Zeljko Lukinic PIXSELL / Shutterstock Jelena Veljača i Vito Turšić na koncertu Zagrebačke filharmonije i Dan Browna
Vidi originalni članak
  • U jeku medijske halabuke oko tužbe zbog javnog poticanja na nasilje i mržnju, stigla je i informacija kako se Jelena Veljača zaručila za Vitu Turšića
  • Producentica do sada nije javno komentirala navode o zarukama, kao ni o one o navedenoj tužbi, no njezin Instagram otkriva kako uživa u ljubavi
  • Objavila je romantičnu fotografiju koja je prikazuje u zagrljaju s odabranikom njezina srca zbog kojeg je spremna po treći puta izgovoriti 'sudbonosno da'

U javnosti se ovih dana pojavila informacija kako će spisateljica i producentica Jelena Veljača uskoro po treći puta izgovoriti 'sudbonosno da'. Kako Story.hr ekskluzivno doznaje iz kruga bliskog obitelji, zaručila se za  partnera Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović. Svadbena svečanost bi se navodno trebala održati u lipnju, no 39-godišnjakinja dosad nije javno komentirala ovu vijest.

Miss7 Blog Ako nam je Jelena Veljača jedini problem, mi problema nemamo

"Izgubljeni u prijevodu"

No, da ljubav među novopečenim zaručnicima itekako cvjeta dala je naznačiti i novom romantičnom fotografijom objavljenom na njezinom službenom Instagram profilu. "Izgubljeni u prijevodu", napisala je uz fotografiju koja ih prikazuje u zagrljaju. Podsjetimo, par se upoznao kada je producentica sudjelovala u popularnom Podcastu BizCasting, čiji je Vito svojevremeno bio voditelj. Vezu su potvrdili u rujnu prošle godine, a početkom veljače započeli su i zajednički život.

Zaviri u novi unajmljeni dom Jelene Veljače i Vita Turšića od 165 kvadrata u centru Zagreba

Od kada se pojavila na domaćoj sceni, producentica pobuđuje interes svojim ljubavnim životom. Iza nje je nekoliko medijski popraćenih veza te dva probala braka s glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom. Ipak, bračni brodolomi nisu poljuljali njezinu vjeru u ljubav, kao ni u instituciju braka.

Ljubav na prvi pogled

O novom partneru producentica je javno progovorila u svom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju te je priznala kako je za nju to bila ljubav na prvi pogled. "Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav", otkrila je Jelena.


Life&style Psiholozi otkrivaju kada je najbolje vrijeme za svadbena zvona. Jesu li to rane 20-te ili 30-te godine?

Treća sreća

U istom je razgovoru priznala kako opcija trećeg braka za nju nije isključena, ali se u tom slučaju nada kako će upravo taj brak biti onaj koji će potrajati do kraja života. "Nije to čak pitanje uvjerenja: naprosto, mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice (smijeh). S tim da, moram priznati, malo se i bojim svoje spontanosti i impulzivnosti kad je u pitanju ljubav: toliko me omađija da sam zapravo, kad je prava ljubav u pitanju, na sve spremna, pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen", istaknula je tom prilikom.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr