Uma Thurman pokazala već punoljetnog sina iz braka s Ethanom Hawkom - na koga ti više sliči?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Levon Hawke 18-godišnji je sin glumice Ume Thurman kojeg je dobila u braku s glumcem Ethanom Hawkom i do sada je bio relativno nepoznat javnosti
  • Zato je izazvao posebnu pažnju kada je došao u pratnji s mamom na Diorovu modnu reviju u Parizu
  • Mediji nagađaju kako je moguće da krene modnim stopama svoje sestre Maye, a Levon ne krije i ljubav prema filmskoj industriji

Glumcia Uma Thurman rado je viđena na tepisima, a u posjeti Dior Haute Couture reviji u Parizu pojavila se u zaista rijetko viđenom izdanju. I dok nije bilo sumnje u stilsku nepogrešivost glumice, najviše paženje zakupilo je njezino društvo – 18-godišnji sin Levon Hawke

Glumica je zablistala u blazeru s dvostrukim kopčanjem te grigham hlačama a odlučila za stiletto štikle u burgundi boji s remenčićem. Stajling je zaokružila kaputom nalikom na ogrtač u sivoj boji. Levin se odlučio za bomber jaknu kariranog uzorka, crnu polo majicu i monk cipele, a modnu priču zaokružio je srebrnom ogrlicom

Slavni sinovi Wow! Dvojica najmlađih sinova Piercea Brosnana su već odrasli - i prezgodni

Upravo su ovu posvećenost modnom izričaju kao i činjenicu da je Levon zajedno s mamom u prošlosti posjetio Pradinu reviju u New Yorku, mediji opisali kao stremljenje mladog Levina prema modnoj industriji.

Prema tome, pišu američki mediji, Levin bi mogao krenuti modnim stopama svoje sestre Maye Hawke koja je posebno zapažena u trećoj sezoni popularnog serijala Stranger Things te u manjoj ulozi u filmu ''Once Upon a Time...In Hollywood''.

Osim zapaženih uloga na ekranu, 21- godišnja Maya postala je i muza talijanskog modnog brenda Miu Miu odnosno glavno lice za proljetnu kampanju 2019. ovog brenda. 

Djeca slavnih Već su odrasli: Djeca Michaela Jacksona okupila su se na praznicima u Rimu

Osim posjeta modnim revijama Levin je zakoračio i u svijet Hollywooda preko uloga u kratkim filmovima. Dolazeći u zrelije godine, izgleda, postaje sve zapaženija figura u filmskom svijetu i svijetu modne industrije. 

Hoće li Levon uskoro zakoračiti modnom pistom umjesto da je promatra iz prvih redova, ostaje za vidjeti. 

Potpora svome ocu

Uma Thurman dobila je Levona u braku s glumcem Ethanom Hawkom, s kojim je bila u braku od 1998 do 2003. Osim Maye i Levona, glumica Uma Thurman ima sedmogodišnju kćer Lunu Thurman – Busson kojim je dobila s francuskim biznismenom Arpadom Bussonom u odnosu koji je trajao od 2007-2014. 

Ethan Hawke u braku je Ryan Hawke dobio je sada 10-godišnju kćerkicu Clementine i 7-godišnju Indianu. U intervjuima za američke medije progovorio je i o svojim depresivnim epizodama u vrijeme raspada braka s Umom, a nerijetko je isticao kako su mu u tome velika potpora bili upravo njegova djeca Maya i Levon. 

''Divna stvar u vezi djece jer činjenica da te trebaju svaki dan. To daje životnu ravnotežu. Znači da se vaš cijeli život ne vrti oko samog sebe'', izjavio je Ethan svojedobno za američke medije. 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr