U "Ženskoj priči" mnoge je osvojio kao brižni otac, a sad Vlaho Arbulić ponešto otkriva i o supruzi Tatjani Dragović

Instagram@lejla.fili Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović
Vidi originalni članak
  • Glazbenik Vlaho Arbulić i naš kolumnist Bruno Šimleša sasvim su vas osvojili u Ženskoj priči svojim opuštenim i zabavnim iskustvima sa svojim kćerima
  • Ugodni razgovori na temu ‘tate i  kćeri’ koje je s gostima vodila naša kolumnistica Marjana Perinić, a koji su se prenosili na našim kanalima, imali su više od 100.000 pregleda!
  • Na gostovanje se osvrnuo i Vlaho Arbulić, a otkrio nam je i još pokoju pikanteriju u svome profesionalnom i obiteljskom životu koje dijeli s kćerkom Luce i suprugom Tatjanom Dragović, a sve to možeš pogledati u priloženom videu u nastavku teksta!

Show 'Ženska priča' odavno je dokazao da je veliki miljenik publike – još dok se za vrijeme produkcije sedam sezona u Saxu tražila ulaznica više. Otkako je prispio na kanale miss7, show 'Ženska priča' koji vodi naša kolumnistica Marjana Perinić nastojimo zanimljivim temama i gostima što više približiti vama, našim missicama. A vi ste nas odlučile nagraditi svojim pažnjom, što se posebno odnosi na posljednju emisiju koja je obrađivala tematiku 'tate i kćeri a u kojoj su Marijani ugodno društvo pravili glazbenik Vlaho Arbulić i naš kolumnist Bruno Šimleša.

Life&style 'Ženska priča' sa zgodnim i pametnim očevima kćeri! Šarmirali su nas Vlaho Arbulić i Bruno Šimleša

Iskreni razgovori o ovoj osobnoj temi imali su više od 100.000 gledanja! Vjerujemo kako su vas za zaslone prikovali zgodni i pametni očevi koji su važne životne priče podijelili u opuštenom i šaljivom tonu. 

Pored Brune koji je ispričao sve o svojoj posebnoj vezi s kćerkom Anabelom, o svojoj Luce koju odgaja s partnericom Tatjanom Dragović otkrio je sve i glazbenik Vlaho Arbulić. 

'Nitko od nas nije savršen roditelj'

U razgovoru za portal miss7 Vlaho je priznao kako je gostovanje bilo jako ugodno i proteklo u šaljivom tonu iako se razgovaralo o ozbiljnoj temi. 

‘’Pokazali smo ljudske nesavršenosti, ali mislim da ostaje još prostora i dužnosti da se o tome ozbiljnije priča. Jako je bitno otvoreno pričati o svim temama koje se tiču budućih generacija u dijalozima koji mogu doprinijeti eventualnom razbijanju nekih nezdravih obrazaca koji se pojavljuju u obiteljskim odnosima i prenose s generacije na generaciju. Nitko od nas nije savršen roditelj, ali isto tako nikada nije kasno otvoreno pričati o vlastitim pogreškama, osvijestiti ih i sebi i svom djetetu te na takvim temeljima graditi bolji odnos’’, istaknuo je Vlaho. 

Glazbenik je uspio izdvojiti vrijeme za naše missice i sve one koje su pogledale emisiju preko naših kanala u svom natrpanom rasporedu, jer priznaje, radi na više strana kao i uvijek. Puno vremena provodi u svome studiju Republika, a trenutno se jako veseli i par jako mladih i jako talentiranih novih pjevača koji na našu scenu donose nešto potpuno novo.

Luce voli pjevati, a mama Tatjana ipak je sklonija - plesu

No glazba u obitelji Arbulić-Dragović nije rezervirana samo za tatu. U životu male Luce, glazba igra veliku ulogu

‘’Ne znam koliko je to zbog činjenice da se s glazbom stalno susreće, a koliko zbog njene prirodne inklinacije ka glazbi. U svakom slučaju, svoj put sama kroji te ju mi kao roditelji ne guramo prema određenim aktivnostima. Stoga je njoj glazba još uvijek nešto sto se provlači kroz igru, a ne obaveza'', otkrio je Vlaho.  

No, iako mu je velika podrška, njegova supruga Tatjana Dragović ipak malo više štedi glasnice kada je pjevanje u pitanju. 

Nova tetovaža u nastanku! Tatjana Dragović nije trepnula dok je tetovirala malo intimnije područje...

‘’Tatjana jako rijetko pjeva. Kada kažem ‘rijetko’, mislim, ‘’nikad je nisam čuo’’. Njezina glazbena ekspresija je ples - ono zašto sam ja apsolutni antitalent’’, otkrio je Vlaho. 

Glazba se i te kako razvija u njegovome  u studio Republika koji radi odlično usprkos pandemiji.

‘’Projekti su nam dosta diversificirani te se ne oslanjamo samo na estradu. No, nadam se da će se sve čim prije normalizirati za dobrobit svih glazbenika’’, rekao je Vlaho. 

Tatjana Dragović fotkom u crvenom kupaćem kostimu podiže temperaturu do usijanja

Možda i najdalje što u ovim vremenima možemo planirati je nadolazeće ljeto, a Vlahi će ga osim novih projekata obilježiti i odmor obitelji koji će provesti neko vrijeme u Dubrovniku, a zatim i putovanjem izvan Hrvatske. 

Ako si slučajno propustila emisiju 'Ženska priča' o tatama i kćerima, možeš je pogledati u nastavku:

Posjeti Miss7.24sata.hr