"U ovoj je slici sadržano sve što nam treba 2021." napisala je Antonija Blaće, "Malo sam patetična..."

Instagram@milakunism
Vidi originalni članak
  • Naše želje za ovu 2021. godinu dolaze iz nešto dubljih kutaka srca
  • Potreseni okolnostima mnogi su je emocionalno čestitali, a posebno je to napravila Antonija Blaće na svom Instagram profilu
  • Uz fotografiju nemoćnog janjeta koje je spasio pripadnik HGSS-a, Antonija je zaželjela puno lijepih stvari koje se mogu iščitati iz fotografije

U okolnostima kakve nitko ne bi mogao zamisliti ni u najluđem scenariju dočekali smo i kraj te 2020. Posebne situacije promijenile su naše rutine i načine na kojima smo ulazili u nove godine, pa tako i lica naših društvenih mreža… Sjajne outfite ili prizore s nekih ludih novogodišnjih partija zamijenili su tiši, dublji  prikazi koje snažno diraju, a želje su duboko promišljenije i dolaze iz najdubljih dijelova srca.

Life&style Nekad i sad: kako su izgledali "dočeci" u hrvatskim gradovima, a kako u razrušenom području

Baš takvu čestitku za novu 2021. uputila je i Antonija Blaće koja je, vjerujemo kao i mnoge druge, trenutna situacija vrlo ganula

‘’U ovoj slici je sadržano sve potrebno da nam 2021. bude dobra’’, započela je voditeljica uz svoj post na Instagramu uz fotografiju na kojoj pripadnik HGSS-a vraća u ruke nemoćne janje svojoj vlasnici. Osmijeh na licu gospođe koja je pretrpjela traumatično iskustvo, nije jedino što je Antonija primijetila na fotografiji. 

‘’Ljudi, sućut, rad, osmjeh, životinje, bića, profesionalnost, otvorenost, bliskost, pomoć, mladost, starost, iskrenost, radost, zajedništvo. I mirnije tlo bi nam dobro leglo, što jest, jest. i da nas ovaj osjećaj zajedništva ne napusti’’, zaželjela je Šibenčanka. 

Life&style Prva beba rođena 2021. u Hrvatskoj je mali Daris iz Petrinje, a na svijet je došao Sisku

Priznala je kako je dopustila je ponesu emocije, kao vjerojatno mnoge od nas. Malo sam patetična, oprostit ćete mi . Sretno, dobri ljudi!’’, dodala je Antonija. 

Poput mnogih drugih osoba iz javnog života, voditeljica na svom Instagram profilu komentira i situaciju u potresom razrušenim gradovima te iskazuje potporu. 


Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr