Trudna Pamela Ramljak ima novu frizuru - evo što se dogodilo nakon što je sama uzela škare u ruke

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Društvene mreže ovih dana omogućuju nam socijalizaciju, a ponekad su mjesto gdje se možemo i inspirirati
  • Pjevačica Pamela Ramljak na Instagramu pokazala je kako se kod kuće može odlično pobrinuti za frizuru, i to uz pomoć škarica
  • Osim što je produktivna, Pamela rado vrijeme provodi u igri sa svojim trogodišnjim sinom ali i povremeno odmara kako bi čuvala trudnoću

Komunikacija na društvenim mrežama ovih dana omogućuje nam da se povezujemo, upućujemo si poruke podrške ili zavirujući u ‘’dnevnike’ naših prijatelja, vidimo kako u ovoj situaciji nismo sami. Aktivna na društvenim mrežama je i pjevačica Pamela Ramljak koji sasvim iskreno progovara kako je biti u izolaciji za jednu trudnicu, uz supruga Mladena Salajstera i njihovog trogodišnjeg sina Antuna.

Jesenski trendovi Pamela Ramljak u suknji kakvu obožavaju Meghan Markle i Charlize Theron

Pjevačica koja kaže da je sve stalo, a samo njezin stomak raste i koja je povjerila kako joj je teško jer četiri mjeseca nije vidjela mamu, zapravo se protiv otežale svakodnevice vrlo uspješno bori, a njezina posljednja objava može nam poslužiti kao inspiracija da osvježimo vlastite dane. Baš  onako kako mi to žene znamo, 40-godišnja pjevačica je na vrlo spretan način postigla da joj još jedan dan bude dobar. Naime, Pamela se pohvalila novom frizurom za koju se sama pobrinula, a rezultat je fantastičan. 

‘Sama sam skratila vrhove, isfenirala se, stavila malo maskare i sjajila i u najdražoj pidžami izašla na balkon popiti čaj. Danas je dobar dan’’, napisala je pjevačica uz objavu. 

‘’Prelijepa’’, ‘’Divna’’, Prirodno lijepa’’, brojne pohale pjevačici pristigle su od njezinih pratitelja. 

Sam svoj frizer 5 frizura kao stvorenih da prikriju izrast na kosi ili ga učine chic detaljem

Udobno smještena u pidžami Pamela Ramljak svoju frizuru je pokazala iz svog najdražeg kutka u karanteni  - na terasi uz rascvjetale voćke gdje vrijeme voli kratiti i čitajući popularnu literaturu. 

Pamela vrijeme rado provodi i sa svojim sinom u igri, a neke situacije koristi i kako bi se našalila na svoj račun

‘’Danas smo slučajno u prugama…Pravi zatvorenici. Njemu je super, mama je tu od jutra do sutra, ne znam je li on više moja ili sam ipak ja njegova igračka’’, našalila se Pamela. 

Iako se nekad poželi teleportirati, Pamela je poput mnogih drugih poslala poruku da samo o nama ovisi kada će se život ponovo vratiti u normalu pa zato svima poručuje da ostanu kod kuće

‘’Želim se tu teleportirati... Sve pogasiti i vratiti se kad se sve vrati u normalu 😢... A samo o nama ovisi kad će se to dogoditi. Budimo pametni, budimo ljudi, ostanite doma. Ostanite doma. Ostanite doma. Zar je to tako teško?’’, poručila je Pamela.

Posjeti Miss7.24sata.hr