To prelijepo lice... Računalnom obradom pokazali su kako bi Marilyn Monroe danas izgledala da je još s nama

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Marilyn Monroe, američka glumica, pjevačica i ikona bila je jedna od najvećih filmskih zvijezda 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća
  • Marilyn je preminula 1962. godine, a da je živa, prvog dana lipnja 2020. godine bi proslavila 94. rođendan
  • Mnoge zanima kako bi jedna od najljepših žena danas izgledala, a to su pokušali napraviti putem obrade njezinih slika

Najpoznatija filmska plavuša, Marilyn Monroe, pravim imenom Norma Jeane Mortenson, jedna je od ikona 20. stoljeća i iako je od njezine smrti prošlo gotovo 60 godina, nismo je zaboravili. Preminula je 1962. godine, u dobi od 36 godina nakon što se predozirala tabletama za spavanje. Prvog dana lipnja 2020. godine, da je još s nama, glumica bi proslavila 94. rođendan. 

Baš kao dive Što sve dive nisu radile za ljepotu: Trikovi Marilyn, Audrey i Grace od kojih neke možeš i sama isprobati

Marilyn je najpoznatija po filmovima ''Sedam godina vjernosti'', ''Sve o Evi'', ''Džungla na asfaltu'', a za film ''Neki to vole vruće'' osvojila je i nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji. Također, Hollywood i danas  inspirira plavokosa legenda pa su je tako na filmskom platnu utjelovile i glumice poput Michelle Williams u filmu ''Moj tjedan s Marilyn'' te Ashley Judd i Mira Sorvino u filmu ''Norma Jean & Marilyn''. Također, kultna izvedba pjesme ''Diamonds Are a Girl's Best Friend'' iz filma ''Muškarci više vole plavuše'' u kojoj Marilyn nosi ružičastu haljinu inspiracija je brojnim poznatim damama poput Kylie Jenner, Winnie Harlow, ali i Madonni. 

Za vrijeme života, ali i danas, za Marilyn se kaže da je jedna od najljepših žena na svijetu pa mnogi vjeruju kako bi i njezin izgled i u kasnim godinama izazivao divljenje. Kako bi se to dokazalo, pomoću moderne tehnologije napravljen je video koji prikazuje koliko bi se njezin izgled kroz godine mijenjao. Pogledaj:

Foto-album Prošlo je 26 godina od osnutka Spice Girls, pogledaj kako članice popularnog benda izgledaju danas

Posjeti Miss7.24sata.hr