Tko želi provjeriti kako su funkcionirali Pinčić-Rogoznica prije godinu dana može u showu Superpar

RTL/privatni album
Vidi originalni članak
  • Mnoge je jučer iznenadilo kad su u RTL-ovoj emisiji Superpar vidjeli Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu
  • Sada već bivši supružnici pojavili su se kao superpar budući da u emisiji uvijek gostuje jedan celebrity par
  • Objašnjenje je da je emisija snimana krajem 2019. godine kad su Doris i Boris još bili zajedno. No, ako si znatiželjna, možeš škicnuti da vidiš je li se već onda nešto moglo iščitati o skorom kraju braka

Sinoć je počelo prikazivanje nove sezone RTL-ova showa ''Superpar'' te su u nekoliko minuta prikazani zanimljivi kadrovi koje ćemo moći vidjeti cijele sezone. A upravo je kada u kojem se pojavljuju, sada već bivši, supružnici Doris Pinčić i Boris Rogoznica izazvao najviše reakcija. 

Brojni gledatelji nisu mogli vjerovati o čemu je riječ, a iz showa su vrlo brzo objasnili o čemu je riječ. ''Druga sezona RTL-ove zabavne emisije 'Superpar' snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu "celebrity para", u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije.'', stoji u izjavi. Prošle godine smo u toj ulozi imali prilike vidjeti pjevačicu Indiru Levak i njezinog supruga Miroslava koji su se odlično snašli, tako da nas baš zanima kako će se snaći bivši supružnici. 

Dok jednom smrkne drugom svane Dok jednom smrkne, drugom svane! Boris javno priznaje da pati, a Doris ne skida smiješak s lica

Podsjetimo, par je u sredinom lipnja preko svojih Instagram profila potvrdio nagađanja da je njihovom gotovo sedam godina dugom braku ipak došao kraj te da već neko vrijeme ne žive zajedno, a Doris je ostala živjeti u obiteljskoj kući nedaleko od Zagreb s djecom Donatom i Gitom. Boris je pak početkom kolovoza priznao aferu s glazbenicom Alex Ognjenom, nakon što je njihova intimna prepiska dospjela u medije. Doris se o tome nije javno izjašnjavala već uživa u poslu voditeljice HRT-ove emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' te privodi studij kraju. Boris je nakon svega zaključao svoj Instagram profil, vratio se u Zagreb i spreman je početi novi život. 

Pa sad, ako si doista znatiželjna, u Superparu možeš vidjeti kako su suprižnici Pinčić-Rogoznica djelovali prije bračnog kraha. Skladno i sretno? Ili se ipak moglo primjetiti da ni u raju nije sve savršeno?

Posjeti Miss7.24sata.hr