Tko je tajanstveni treći kum Petra Graše? Dino Rađa nam je razotkrio

Instagram@silvi.gjo Dino Rađa otkrio tko je treći Grašin vjenčani kum
Vidi originalni članak
  • Tko je tajanstveni treći kum Petra Graše? Dino Rađa otkrio je na zajedničkoj fotografiji
  • Treći vjenčani kum Petra Graše njegov je prijatelj iz djetinjstva, Šime
  • I očito vrlo samozatajan lik. "Ne voli se pojavljivati u javnosti", opisao je Dino Rađa 

Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se ovog vikenda u Splitu, a o svadbi godine svakim danom izlazi sve više detalja. Nakon vjenčanja u crkvi sv. Dominika u Splitu, slavlje se nastavilo u restoranu Adriatic, a sudeći po objavama uzvanika, atmosfera je bila i više nego opuštena i vesela.

Stars Danijela je ostavila Grašu, a ne obrnuto? Tako kaže Dino Rađa, Petrov kum

Kao što znamo, kćeri Tončija Huljića kuma je bila prijateljica Domenica Žuvela, a Petar je imao čak tri kuma. I dok slovenskog chefa koji je stajao uz Grašu, Tomaža Kavčiča i Petrovog drugog kuma, bivšeg košarkaša Dine Rađu javnost već poznaje, do sada se o trećem kumu nije znalo ništa.

Petar Grašo konačno otvorio dušu: "Ovo će biti prekrasna godina! Spreman sam biti otac“

Dino Rađa tako je podijelio fotografiju s proslave pa poručio svim znatiželjnicima koji su se pitali tko je "treći čovjek": "Evo vam trećeg kuma, ovaj prvi s lijeva." Opisao je fotografiju na kojoj su se nalazili Petar, Hana, Domenica Žuvela, Tomaž i sam Dino, a zajedno su veselo nazdravljali mladencima. Započeo je svoju objavu napisavši: "Šime je ovaj prvi s lijeva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prešlo jer ga nitko ne zna. E pa nije baš tako." 

"Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivati u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za zaj****ciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervirao osim ako dirneš u Hajduka; ili još gore ako nedaj Bože kažeš da je LeBron bolji od Jordana", nastavio je Rađa zanimljiv opis Grašinog prijatelja od malih nogu.

Life&style "Moj prijatelj, moj treći brat..." napisala je Danijela još prošle godine Grašinom kumu Tomažu Kavčiču

Posjeti Miss7.24sata.hr