Tatjana Dragović "zapalila" Instagram u atraktivnim kožnim hlačicama i topu

Instagram@tatjana_juric Tatjana Dragović često oduševljava svojom figurom
Vidi originalni članak
  • Tatjana Dragović pokazala je kako iako već dugo nije u manekenskim vodama, njezina linija i dalje "zapali internet"
  • Ovog puta pokazala je svoje duge noge i isklesane trbušne mišiće u zavodljivoj kombinaciji
  • Kratke kožne hlače i top istaknuli su njezinu figuru, a objavu uz mnoge oduševljene pratitelje, komentirao je i njezin partner Vlaho Arbulić 

Tatjana Dragović (43) još je jednom pokazala zavidnu liniju i duge noge. Iako već dugo nije u manekenskim vodama, na figuri bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene. Naime, nije novost da svojim izdanjima bivša manekenka često privuče pozornost, kako uživo, tako i na društvenim mrežama.

Ovog puta Tatjana je pokazala isklesane trbušne mišiće u topu i kožnim kratkim hlačicama s remenom u struku, naglasivši tako svoju liniju. Ovaj stajling upotpunila je popularnim crnim čizmama do koljena sa kroko uzorkom,a cijelu kombinaciju podigla je žutom torbicom.

Beauty Tatjana Dragović pohvalila se novom bojom kose, a posebno seksi look naglasila je dugim šiškama

Ova 43-godišnjakinja doslovno je zapalila Instagram, a objavu su pratitelji odmah zasuli komplimentima: "Wow! Predivna", "Kako možeš biti tako lijepa?", "Nijedna ti nije ni do koljena", "Zračiš dobrotom i profinjenošću. Samo naprijed", "Prezgodna, nema ti ravne", samo su neki od komentara. Njezinu objavu prokomentirao je i partner Vlaho i napisao nasmijavši pratitelje: "Što jedeš?". 

Tatjana Dragović pozirala s kćerkom maturanticom, a komplimenti se nižu: Kao sestre ste!

Moda Tatjana Dragović u trapericama koje baš ističu guzu oduševila i Rozgu: ''Jednostavno savršena!''

Bivša manekenka sa svojim 12 godina mlađim partnerom Vlahom Arbulićem ima kćer Luce (6), a iz prethodnog braka sa proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem kćer Amber Mariju (17) te sina Emanuela (12). No, majka troje djece svakom svojom objavom na društvenim mrežama pokazuje kako i dalje izgleda odlično.

Posjeti Miss7.24sata.hr