Tara Thaller - sasvim osobno

Josip Regović/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Što je Tara Thaller otkrila o sebi kao i mnoge druge priče, intervje i puno modnih i beauty trendova pročitaj u miss7 magazinu, koji te čeka na svim kioscima na 276 stranica, za 25 kuna
  • Mlada glumačka nada domaće scene Tara Thaller otkrila nam je nekoliko informacija o svojem lifestyleu 
  • Za miss7, novinarka Kim Končar napisala je neke stvari o Tari koje dosad nismo znali
     

U ljetnom broju miss7 magazina, mlada glumica Tara Thaller novinarki Kim Končar otkrila je neke dosad nepoznate stvari o sebi. Koji joj je omiljeni crtani lik, ali i koji joj je najdraži odjevni komad kao i najdraže piće, pročitaj u nastavku. 

ljeto 2019. Ljetni broj miss7 magazina čeka te na kioscima!

Koja ti je knjiga najdraža?

Najdraža knjiga mi je “1984.” autora Georgea Orwella koja je ujedno i zadnja koju sam pročitala. Pročitala sam je i prije, ali uvijek se nekako na nju vratim kad imam slobodnog vremena. 

Najdraže doba dana?

Jutro mi je važno jer mi nekako diktira ostatak cijelog dana. Topla šalica kave, dobra muzika i mir idealan su početak dana. 

Tvoje iduće putovanje? 

Pripremam se za poslovni put u New York i jako sam uzbuđena što onamo idem, pa sam samu sebe htjela nagraditi i kupila sam pravi, kvalitetni kovčeg.

Najdraži lik iz crtića?

Obožavam kuću Disney i njihove crtiće. Kada bih mogla biti neki lik iz crtića, definitivno bih bila Mulan. 

Najdraže alkoholno piće?

Volim slatka pića i likere, a Baileys mi je na vrhu top-liste. Lijepa čaša, zrno kave i dvije kockice leda uz ovo piće odmah poprave dan.  

Najdraži odjevni predmet?

Najugodnije se osjećam u trapericama i običnoj majici, ne kompliciram si život. Zato mi je jakna važna. Dobra jakna zlata vrijedi, podigne i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. 

Koju destinaciju bi željela posjetiti? 

Obožavam putovati, a san mi je otići u Portugal. Sve me privlači u toj zemlji, kultura, hrana, glazba. Nadam se da ću brzo ostvariti taj san. 

Omiljeni bend?

Omiljeni bend? Arctic Monkeys. Obožavam ih. 

Najdraža hrana?

Najdraža hrana? Kratko i jasno – pizza. 

Najdraža serija ili film?

Nisam baš fan Igra prijestolja, ali sam zato veliki fan „Igra gladi“ i volim Jennifer Lawrence. Kad nemam inspiracije što pogledati, uvijek nađem neki od nastavaka. 

Posjeti Miss7.24sata.hr