Tabloidi je ne puštaju na miru! Jennifer Aniston je oštro reagirala na glasinu da postaje majka

Shutterstock Jennifer Aniston
Vidi originalni članak
  • Glumica Jennifer Aniston oglasila se putem glasnogovornika nakon što se medijima pronijela vijest kako će postati majkom
  • Glasine o tome kako će posvojiti djevojčicu njezin je glasnogovornik nazvao "lažnima" te je istaknuo da se spomenuta situacija nikad nije desila
  • Ovo je već treći put da je glumica primorana reagirati na neistinite glasine vezane uz navodno posvojenje djeteta

Svjetskim medijima se poput lavine prenijela vijest o tome kako glumica Jennifer Aniston namjerava usvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta. Proces posvojenja navodno je trebao biti okončan u lipnju, a 52-godišnjakinja je ovu sretnu vijest već rado podijelila s kolegama na snimanju novih nastavaka serije 'Prijatelji'.

Stars 52-godišnja Jennifer Aniston ipak će postati majka: u lipnju stiže djevojčica!

Lažna glasina

Ipak, pokazalo se kako vijest nije točna te je glumica putem glasnogovornika izričito odbila ova nagađanja. U razgovoru za internetske novine TMZ glasnogovornik je poručio kako su prenesene vijesti 'lažne' te da se navedena situacija nikada nije desila.

Nije ovo prvi puta da je Jennifer morala reagirati na glasine vezane uz informaciju kako je posvojila djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion, čija je pokroviteljica. Iste su se pojavile u čak dva navrata, 2011. i 2019. godine, a glumica je i tada žestoko reagirala odbacivši ove tvrdnje.

Napokon na jednom mjestu! Znamo što sve Jennifer Aniston radi i jede da bi izgledala ovako fantastično

Meta tabloida

Glumičin osobni život već je desetljećima meta brojnih glasina. Njezin ljubavni status, kao i stav prema majčinstvu nerijetko predstavljaju polazište tabloidima za kreiranje skandaloznih naslova proizašlih iz neutemeljenih činjenica. Jennifer se u intervjuima nerijetko dotakla odgovora na pitanje zašto nikada nije postala majkom.

Tako je u razgovoru za InStyle 2018. godine otkrila je sljedeće: "'Stalno se govori: 'Jen ne može zadržati muškarca', kao i 'Jen ne želi imati djecu jer je sebična i posvećena karijeri'. Govore i da sam tužna i slomljenog srca. Stalno postoji taj pritisak da žena mora postati i majka, jer ako se to ne ostvari onda su 'oštećena roba'. Možda svrha mog boravka na zemlji nije da rađam. Možda sam tu zbog nekih drugih stvari?".

STARS Poznate žene o propitkivanjima o majčinstvu: "Mislim da nije ničija stvar kad ću ja roditi"

Godinu dana kasnije, u razgovoru za američki Elle je priznala kako smatra da neke žene jednostavno nisu rođene da budu supruge i majke. "Živimo u društvu koje ženama šalje poruku: do ove godine moraš se udati; do ove moraš roditi djecu. To je bajka. To je kalup koji polagano pokušavamo slomiti", kazala je tom prilikom.

No, u njezinu obitelj ove godine ipak će stići prinova. Naime, Jennifer će postati prateta! Njezina nećakinja Eilish Melick, kći njezinog starijeg brata Johna T. Melicka, obznanila je kako će uskoro po prvi puta postati majka.

Posjeti Miss7.24sata.hr