Sve transformacije Nicole Kidman 10 godina unatrag (i koliko se promijenila)

Profimedia Foto: Profimedia
Vidi originalni članak
  • Nicole Kidman jedna je od najvećih hollywoodskih zvijezda, A-listerica koja niže uloge u vrhunskim filmovima, ali i TV projektima poput 'Slatkih malih laži' i 'Sloma'
  • Bi li oscarovka imala takvu zavidnu karijeru s 56 godina i da ne "ganja" mladolik izgled svim snagama?
  • Oscarovke ili ne, i najuspješnije svjetske glumice danas žive pod terorom mladolikosti. Evo koliko se izgled Nicole Kidman promijenio u proteklih 10 godina

Kad je starenje u pitanju, život sigurno prema ženama nije jednako blagonaklon kao prema muškarcima. Njihove bore i sijedi zalisci su šarmantni, neki dobivaju komplimente da s njima izgledaju i bolje nego u mladosti - ženi se to ne može dogoditi. Protok vremena na ženskom licu i tijelu gleda se pod povećalom i mjeri drukčijim mjerilima. I malo je, gotovo ih uopće nema, žena čija će ma kako važna postignuća u znanosti, ekonomiji, sportu... biti toliko "jaka" da će zasjeniti komentare na njihov izgled. Ma kako pametne i uspješne, uvijek će se o njih očešati kakva neprimjerena izjava o kilogramima ili licu koje odražava godine.

A Hollywood... Hollywood je još okrutniji. Najgori, možda. Diktat mladolikosti postao je teror, nema velikih uloga za srednjovječne i starije glumice, osim za Meryl Streep, Jane Fondu i katkad Diane Keaton. Zato najveća većina, čak i A-listerica, u određenoj dobi poprimi sličnu fizionomiju. Međusobno sličnu, Sandra Bullock više nalikuje Courtney Cox nego samoj sebi, a Melanie Griffith izgleda kao Meg Ryan.

Beauty Uklanjanje bukalne masnoće posljednji je trend estetske kirurgije - žene smanjuju obraze

Jagodice i obrazi sve se upadljivije popunjavaju, obrve podižu, čelo zaglađuje, usne povećavaju... I rijetke su, rijetke one koje trendu ne podlegnu poput Sarah Jessice Parker, a cijena je javno zgražanje nad njezinim izgledom. Ima li sličnu priču i i Nicole Kidman? Ne onu SJP nego velikog broja kolegica čija borba za mladost je i borba za karijeru? 

Fantastična glumica, nikome ne moramo to napominjati. Oscara za glavnu žensku ulogu je osvojila za film 'Sati' 2003. i još četiri puta bila nominirana, tri puta u istoj kategoriji ('Moulin Rouge!', 'Rabbit Hole' i 'Being the Ricardos') i jednom za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu 'Lion'). I danas niže angažmane u izvrsnim djelima od serija poput 'Slatkih malih laži' do onih na velikom platnu.

Life&style U zadnjoj objavi Nicole Kidman je pokazala kako joj kosa zapravo izgleda. Već smo zaboravili...

Ipak, Nicole, sve sjajnija u svom glumačkom zanatu, sve manje ima fizičkih sličnosti s Nicole kakve se sjećamo otprije 20, ma i 10 godina. Nije to osuda, jednostavno činjenica. Ni ona ni njezine kolegice nisu učinile ništa loše posegnuvši za kirurškim uslugama, jednostavno ovo su vremena koja podržavaju takav trend. I svakako nećemo upasti u zamku kritiziranja onih koji to rade i tvrdnji da sve na kraju ispadne još i lošije. Bilo je trenutaka kad se masovno pisalo "što je to napravila". No, što god da je, njezino je i nema veze sviđa li se to nekome ili ne. Jednostavno samo dokumentiramo, a bilo je lijepo i prisjetiti Nicole kakvu smo već zaboravili... 

2023.

Ovako Nicole izgleda danas. Već smo se pomalo navikli na njezinu novu fizionomiju, a najveća je razlika u širini lica.

2022.

Je li do šminke ili photo shopa, ali prošle godine obrazi nisu bili tako popunjeni. Borice oko očiju su šarmantne.

 

2021.

Čovjek ne bi rekao da su ove fotografije iz iste godine. Na jednoj se su znakovi starenja vidljivi, na drugoj lice je glatko.

2020.

Prije tri godine Nicole dosta sliči mladoj sebi, obrazi nisu tako popunjeni kao što će biti u narednim godinama.

2019.

Čini se da se te godine dogodio veliki "skok" što se tiče Nicoleinih jagodica. I usne su lijepe i nimalo pretjerane.

2018.

Velika razlika unutar jedne godine. Glatko, ali za Nicole tipično usko lice vs. puno, puno šire lice.

2017.

Na ovim nam fotografijama glumica izgleda kao "ona stara Nicole", a prirodnom looku pridonose i diskretni makeup i nježni valovi.

2016.

Samo malo u obraze? Lice ima dijamantni oblik.

2015.

Žena koja lijepo stari. Mladolika za svoju dob, no naslućuje se malo pomoći sa strane.

2014.

Prije deset godina... 47 godina. Nicole izgleda lijepo i njegovano, a bez velikih zahvata na licu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr