Svakome se može dogoditi: Maja Šuput nije platila račune i prijeti joj ovrha?

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Teško nam je povjerovati, ali Majuški prijeti ovrha zbog 480 kuna???
  • Ova svota za popularnu pjevačicu je sitnica - vjerojatno je neplaćene račune za pričuvu jednostavno - previdjela
  • Nekoliko susjeda iz zgrade podnijeli su ipak prijedlog o ovrsi na Općinskom sudu. Loši susjedski odnosi?  

Malo kome se to nije dogodilo: jedna uplatnica se zagubi, promakne nekako, nismo ni svjesni da nešto nismo platili... Dok ne dobijemo packu, opomenu o dugu. Ako se na to oglušimo (ili je ne vidimo, nismo više na toj adresi...), eto ovrhe. Je li tako išlo u slučaju Maje Šuput? Pretpostavljamo da jest. Jer zašto inače pjevačica čiji odjevni komadi koštaju jedne dobre menadžerske plaće propustila platiti račun od 480 kuna?

Stars Ne miruje ni u trudnoći: Maja Šuput najavila je vlastitu modnu liniju, a evo kada je možemo očekivati

Što se dogodilo? Kako donosi 24sata nekoliko ljutitih suvlasnika zgrade u Zagrebu u kojoj žive Maja i suprug Nenad na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli su prijedlog o ovrsi pjevačice zbog duga od 481,14 kuna. Radi se o zajedničkoj pričuvi za zgradu u kojoj pjevačica živi u Zagrebu, a ime Maje Šuput Tatarinov prije nekoliko dana osvanulo je na oglasnoj ploči suda u Vukovarskoj ulici. 

Riječ je o dvije rate pričuve, za travanj i lipanj 2019. - očito su kasniji računi plaćeni jer se ne spominju pa bismo rekli da se doista radi o "zametnutim" računima. Jesu li susjedi kontaktirali predhodno Maju ili su samo podnijeli prijedlog o ovrsi se ne navodi. U svakom slučaju, njezina menadžerica Katarina Kolar za taj je dnevni list izjavila da je Maja račun sigurno platila.

Kako bilo, kao "olakotna okolnost" za zaboravljanje na pričuvu Maji se može uzeti činjenica kako se u to vrijeme, točnije u svibnju 2019. vjenčala za Nenada Tatarinova - tko u jeku priprema za vjenčanje, zatim svadbe i odlaska na godišnji na Mikonos, a potkraj godine i na medeni mjesec na Maldive može misliti na baš svaku svakodnevnu sitnicu? Inače, Maja i Nenad trenutačno ni ne žive u dotičnom dvoetažnom stanu od 180 kvadrata u podsljemenskoj zoni, nego su podstanari. Naime, zbog dolaska prinove u ožujku preuređuju stan. 

Posjeti Miss7.24sata.hr