Svadba godine u Dalmaciji: Tko je zablistao na fešti Marka Livaje i Iris Rajčić

Miroslav Lelas/PIXSELL Marko Livaja i Iris Rajčić
Vidi originalni članak
  • Na jučerašnjem veselom svadbenom slavlju Marka Livaje i Iris Rajčić mogla su se vidjeti brojna poznata lica
  • Poznati par vjenčao se u splitskoj crkvi sv. Frane, a slavlje je nastavljeno u restoranu Adriatic Grašo
  • Pjesmu za prvi ples otpjevala im je Jasna Zlokić, a goste su zabavljale i Jelena Rozga i Doris Dragović

Nakon osam godina ljubavi, nogometaš Hajduka Marko Livaja (28) i bivša manekenka i fitness-trenerica, Iris Rajčić (42) jučer su u crkvi sv. Frane na splitskom Sustipanu izgovorili sudbonosno “da”!

Svoje vjenčanje već su nekoliko puta morali odgoditi zbog sportskih obaveza nogometaša, a onda i pandemije koronavirusa, no sad je sve prošlo po planu. Iako su mladenci željeli svoje vjenčanje sakriti od očiju javnosti, detalji s vjenčanja, a kasnije i svadbene svečanosti ipak su procurili.

Iris je nosila raskošnu vjenčanicu s detaljima od čipke i bijelim veom, dok je mladoženja bio u elegantnom crnom odijelu. Iris je kuma bila dugogodišnja prijateljica, bivša voditeljica i novinarka Lana Pavić, dok je Marku Livaji kum bio prijatelj iz djetinjstva, Mate Mamić.

Među uzvanicima na crkvenom vjenčanju, a kasnije i na svadbenom slavlju našla su se brojna poznata lica. Vjenčanju su prisustvovali i trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, golman Lovre Kalinić sa suprugom, kao i Doris Dragović. Ispred crkve Doris je izjavila: “Ovo je važan dan njihovog života. Želim im sreću, ljubav mir, ljepotu, a ono što je najvažnije to već imaju, a to je dvoje lijepe djece”.

Na vjenčanje je stigla i Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem i sinom Ivanom Maratom. Ana Gruica Uglešić posebno je zablistala kao gošća na ovom vjenčanju, na kojem se pojavila u odvažnoj crnoj haljini koja je naglasila sve njene obline te otkrila i utrenirane trbušne mišiće. “Presretna sam, kao da se ja udajem prvi put”, kratko je izjavila Ana Gruica Uglešić uoči vjenčanja prijateljice. Glumica je bila i kuma drugom djetetu Marka Livaje i Iris Rajčić, malenom Lorenzu, u srpnju prošle godine.

Marko Livaja i Iris Rajčić uz sinčića Lorenza, imaju i kćer Elizabet, koja je rođena 2017, a upoznali su se kad je on imao 20, a ona 34 godine.

Nakon obreda vjenčanja, sretan par sa svojim se uzvanicima uputio prema popularnom restoranu Adriatic Grašo, gdje je održana svadbena svečanost. Prije nekoliko mjeseci na istom mjestu, održano je i svadbeno slavlje još jednog poznatog splitskog para, Petra Graše i Hane Huljić.

Prvi ples mladenci su otplesali uz pjesmu “Povedi me”, koju im je otpjevala Jasna Zlokić, dok su kasnije zapjevale Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sina Lorenza prošle godine te Doris Dragović. Veseli gosti zapjevali su s Doris, koja je otpjevala svoju pjesmu “Srdele”. 

Stars Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se nabrzaka, u kapelici u Las Vegasu. Vjenčao ih je Elvis

Posjeti Miss7.24sata.hr