Sutra izlazi Severinin novi album - evo nekoliko detalja za nestrpljive!

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Pjevačica će nakon sedam godina izdati novi album "Halo"
  • Na njemu će biti čak 17 novih pjesama
  • Najavila je nešto potpuno novo i drugačije...

Severinini obožavatelji s nestrpljenjem su odbrojavali do izlaska njezinog novog albuma "Halo", a datum se sada sasvim primakao. Pjevačica je izlazak albuma najavila za 1. veljače objavama na svom Instagram profilu. Snimila je i video u kojemu govori o svojim novim pjesmama i otkriva neke detalje o pjesmama. 
 

Na albumu će biti ukupno 17 pjesama, a otkrila je i većinu njihovih naslova: Oću s tobom živit, Popila, Halo, Unaprijed gotovo, Bijela vrana, Fatamorgana, Daleko ti kuća, Kuma, Loša, Kafana, Mirna, Otrove, Imaš pravo, Tutorial, Magija...

Stars Severinina rukavica u lice svim nasilnim muškarcima!

"To su pjesme koje su nastajale tijekom ove tri godine. To je taj jedan moj period, ženski ciklus od tri godine, koji je važan. I kada zatvorite taj ciklus, onda točno vidite kojeg je raspoloženja bila osoba koja je radila taj album," rekla je Severina. 
 

Najavila je i nešto novo i potpuno drugačije na albumu. Riječ je, ni manje ni više, nego o svatovskoj pjesmi "Kuma", za koju je rekla da je to zapravo kolo. Moramo priznati da nam je ta pjesma najviše ukrala pažnju i jedva čekamo da je čujemo! 

Na albumu će biti i dva dueta snimljena s Jala Bratom - Otrove i Magija, kao i duet Tutorial snimljen s dječakom Ljubom Stankovićem.

Jedva čekamo vidjeti što nam je sve Severina pripremila! 

Posjeti Miss7.24sata.hr