Susjedi Ani Gruici prigovorili da ih se okupilo previše na ručku, glumica im odgovorila: "Prijavite me"

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumica Ana Gruica na Instagramu je podijelila fotografije uređenog doma i stola za Božić
  • Uz fotografije je napisala da ni sama ne zna koliko ih je bilo, a jedna pratiteljica joj je napisala da ih je bilo previše
  • Ispostavilo se da je to Anina susjeda, a glumica joj je napisala da ih prijavi te joj je čestitala blagdane

Splitska glumica Ana Gruica na svom Instagram profilu podijelila je kako izgleda božićna atmosfera u njezinom domu koji dijeli sa suprugom, poznatim psihijatrom Boranom Uglešićem te sinčićem Ivanom Maratom, kojeg ima iz veze sa Hrvojem Šalkovićem.  Objavila je nekoliko storyja, ali i fotografija bogatog ukrašenog stola, a mnogima se svidjelo kako je Ana dekorirala stol.

Uz objavu je napisala: "Samo Bog zna koliko nas je bilo... Ali smo bili u jednom kućanstvu. Jedno kućanstvo - jedna ljubav. Miran i blagoslovljen Božić." Veliki broj pratitelja joj je čestitao Božić te je glumica dobila pohvale za lijepo ukrašen stol, no našla se i jedna pratiteljica, za koju se ispostavilo da je susjeda obitelji Uglešić, koja je imala nešto drugačiji komentar. Napisala je kako joj se čini da ih je ipak bilo previše na ručku, a Ana joj je odmah odgovorila: "Prijavite nas". Uz emotikon koji šalje poljubac. A zatim je u novom komentaru napisala: " I da. Sretan, miran i blagoslovljen Božić i vama susjedi."

Stars Marijana Batinić je lani imala samo jednu želju i ona joj se ispunila u 2020. godini

Na storyjima je Ana pokazala i kako se velika obitelj zabavljala te smo mogli vidjeti i predivnu jelku ispod koje se našlo mnoštvo poklona, a lijepa Splićanka otkrila je kakav poklon je dobila od svekrve i supruga. Iako je ovogodišnji Božić malo drugačiji nego inače, to nije spriječilo Anu, koja stalno ističe koliko joj je obitelj bitna, da ga provede uz svoje najmilije - mlađu sestru Petru, stariju Josipu s obitelji, roditelje, ali i svekrvu te Boranovu kćerku Antoniju. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr