Što se dogodilo sa seksi (i praznoglavom) Kandi 15 godina nakon Dva i pol muškarca?

imdb
Vidi originalni članak
  • Kandi, šupljoglava i naivna Alanova djevojka, puna blesavih pitanja pojavila se u 17 epizoda serije "Dva i pol muškarca"
  • Bila je jedan od najpopularnijih sporednih likova, no što se s njom dogodilo kasnije
  • Daleko od lika koji je glumila April Bowlby nije nimalo glupa. Ova, danas plavuša, s 40 je i dalje zgodna i ima uspješnu karijeru 

Tko se ne bi sjećao Kandi iz "Dva i pol muškarca" - glumila je u 17 epizoda serije i bila jedan od najomiljenijih likova. Kao djevojka luzera Alana Harpera ostala je zapamćena po a) svom seksepilu u b) kao djevojka kojoj pamet nije najjača strana. Što je ujedno bilo i objašnjenje kako je Alan uspio uloviti takvog komada. Uvijek napola razgolićena i puna glupih pitanja i komentara Kandi je bila iskarikirani lik, no ostavila je traga u ovom dugovječnom i popularnom sitcomu. Nastupala je u njemu 2005.i 2006. godine, a povremeno se pojavljivala još godinama kasnije.

BEAUTY Radiš li i ti ovu veliku pogrešku tijekom umivanja? Možda je vrijeme da promijeniš naviku

Ime glumice koja ju je glumila, April Bowlby, vjerojatno nitko nije ni zapamtio. Još jedna od zgođušnih losangeleskih glumica/starleta koje se pojave u nekoj seriji da bi onda nestale, a ozbiljnijoj krijeri ni traga? Eh, pa s Kandi nije bilo tako...  Gdje je danas i što je radila posljednjih 15 godina? 

Pa Kandi, odnosno April ima poprilično respektabilnu karijeru. Nije, priznajemo, A lista glumica, ali daleko od toga da nakon "Dva i pol muškarca" nije nastavila uzlaznom putanjom. Nakon ove serije pojavila se u niz drugih, uključujući "Mom", "Teoriju velikog praska", "CSI" i "Kako sam upoznao vašu majku". No to još nije bilo to. No onda je dobila ozbiljan angažman u seriji "Drop Dead Diva" (o modelu koji strada u nesreći, a u život se vraća kao debeljuškasta i pametna odvjetnica u kojoj je pet godina glumila jedan od glavnih likova. 

A sada, zgodna April, prava kalifiornijska cura rođena 30. srpnja 1980. u Valleju ima super ulogu u seriji "Doom Patrol" koja ide već treću sezonu, a  prati pustolovine idealističkog ludog znanstvenika i njegovog tima izopćenika koji imaju supermoći. April je Rita Farr ili Elasti Woman, a glumila je i u seriji o superherojima "Legends of Tomorrow"! Od bimbosice do superjunakinje!

April Bowlby je prije glumačke karijere radila kao model, bavila se dugo baletom i sve je nego glupa studirala je francuski i biologiju mora. Pamtimo je kao crvenokosu Kandi, ali ova 41-godišnjakinja je danas plava i još zgodnija, ako se nas pita. 

Sanjala je da će postati balerina jer tako možeš nastupati, biti na pozornici, u centru pozornosti bez riječi, rijekla je jednom. "Nekad sam se užasavala kad bih morala progovoriti pred ljudima." Kandi nije udana, nije u vezi, živi sama sa svojim psom čije slike često objavljuje na Instagramu, a hobi su joj čitanje, bicikliranje i boks.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr