Sonja Kovač pozirala je s dečkom kojeg inače ne pokazuje često, a pohvalila se i da on kuha

Instagram@xoxosonjakovac Sonja Kovač s dečkom je pozirala u matching outfitu
Vidi originalni članak
  • Sonja Kovač na najnovijoj fotografiji pozirala je s dečkom Goranom Mandićem, kojeg nemamo prilike često vidjeti na njezinim fotografijama
  • Sonja i Goran obožavateljima su pokazali kako izgledaju u uparenim modnim izdanjima, a s njima je pozirao i njihov ljubimac
  • Influencerica se pohvalila kako se njezin dugogodišnji partner dobro snalazi i u kuhinji, pa ona odmara dok on kuha

Sonja Kovač na najnovijoj fotografiji pozira s dečkom Goranom Mandićem, kojeg nemamo prilike često vidjeti na njezinim fotografijama. Osim što je ovog puta pokazala dugogodišnjeg partnera, iznenadila je i njihovim uparenim modnim izdanjima. Influencerica i njezin dečko Goran pozirali su u istim smeđim trenirkama, a oboje su preko njih nabacili crni paperjasti prsluk. Goran se odlučio za tenisice, dok je Sonja obula bež kožne čizme traktorskog džona. Cijelu fotografiju upotpunio je i njihov ljubimac, koji ponosno pozira ispred svojih vlasnika.

Stars Sonja Kovač pobrala hrpu pogleda u tirkiznim čizmama: "Je li to zato što se ljudima sviđaju ili su im too much?"

"Autumn love story! Kako vam se svida #matchingoutfits?", napisala je Sonja, a na komentare nije morala dugo čekati. "Divni", "Neka malo i njega ispred objektiva", "Najljepši par u Hrvatskoj", "Zgodan par", "Oboje ste veoma zgodni", samo su neki od komplimenata. Sonja se tako sinoć pohvalila i kako joj njezin dečko kuha. "Lako je sjediti dok ti muž kuha", napisala je na Instagram storiju sjedeći u ogrtaču, dok se Goran vješto snalazio u kuhinji. 

Sonja Kovač i njezin dečko snimili su zabavan video o 5 vrsta parova! Koji od njih ste ti i tvoj dragi?

Stars Sonja Kovač pokazala "svoje najgore izdanje" i otkrila zašto se odlučila nakratko maknuti s društvenih mreža

Influencerica je već devet godina u sretnoj vezi sa samozatajnim Goranom Mandićem, kojeg je dugo skrivala od javnosti, te ga se ne može često vidjeti na njenim fotografijama. Par je u Zagrebu kupio i prvi zajednički stan, a Sonja je jednom prilikom otkrila planiraju li uskoro stati pred oltar.

"Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a najveći cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti", odgovorila je u svojim Instagram storyjima na pitanje pratitelja planira li vjenčanje", rekla je tada.

Posjeti Miss7.24sata.hr