Sonja Kovač pokazala "svoje najgore izdanje" i otkrila zašto se odlučila nakratko maknuti s društvenih mreža

Instagram@xoxosonjakovac Sonja Kovač
Vidi originalni članak
  • Sonju Kovač navikli smo vidjeti uvijek besprijekorno sređenu pa je sada sve iznenadila
  • Naša inflencerica pokazala je u videu transformaciju iz svoje "najgore verzije ikad"
  • Također je otrkila zašto se po prvi puta odlučila maknuti s društvenih mreža 

Sonja Kovač pokazala je sebe u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli. "Ovo je najgora verzija mene ikada, mogli bi se razočarati...", napisala je Sonja. Influencerica s obožavateljima nerijetko dijeli svoje modne kombinacije i oduševljava stajlinzima, a ovog puta sve je iznenadila. U trenirci, nepočešljana i bez šminke transformirala se u elegantno obučenu damu s frizurom i savršenim makeupom. Radi se o TikTok videu transformacija, koje je Sonja upotrijebila kako bi prikazala kako od "najgore verzije sebe" dolazi do one u kojoj smo je navikli vidjeti. 

@sonja.kovac

I love this trend!🔫 ##transition ##transitions ##acting ##viral ##trend ##transitiontutorial ##trendwatch ##trendsound2021 ##balkantiktok ##tiktokhrvatska ##fy

♬ original sound - Kiera Lyons 🕯🕰🗝

Jedna od naših najpoznatijih influencerica trenutno uživa u prekrasnoj prirodi. Podijelila je nekoliko fotografija iz pravog malog raja. Vruća kupelj usred šume, netaknta priroda i zelenilo prava su opuštajuća oaza koja okružuje kuću za odmor u Tounju gdje trenutno boravi. Tounj je malo živopisno mjesto prekrasnih pejzaža smješteno u središnjem dijelu Hrvatske, nalazi se na rječici Tounjčici koja se nekoliko kilometara nizvodno ulijeva u rijeku Mrežnicu.

Stars Ovo još nismo vidjeli: Sonja Kovač iznenadila pratitelje fotografijom u toplesu!

Zbog ove neodoljive prirode, Sonja se pohvalila kako je poželjela napraviti nešto što nikada do sada nije. Naime, maknula se nekoliko dana s društvenih mreža.

Love&Sex Sonja Kovač i njezin dečko snimili su zabavan video o 5 vrsta parova! Koji od njih ste ti i tvoj dragi?

"Za ljepotu se mora istrpjeti!" Sonja Kovač pokazala 4.400 kuna vrijedne cipele zbog kojih je i proplakala

"Probudila sam se u ovom malom raju na zemlji @bistricacottage. Mogu vam samo reći kako sam ovdje već cijeli vikend i toliko me opčinila ova priroda da sam se odlučila maknuti sa društvenih mreža na dva dana, što mislim da mi se još nikada nije dogodilo u karijeri, osim ako je bila neka viša sila. E pa ova priroda i ova kućica su viša sila definitivno! Željela sam maksimalno uživati u trenutku, miru, žuboru potočića i pjevu ptica. Koji zen - ne mogu vam objasniti!!", napisala je.

Posjeti Miss7.24sata.hr