Slavlje u obitelji Nataše Janjić: Glumica je suprugu uputila emotivnu poruku

Instagam
Vidi originalni članak
  • Povodom 37. rođendana supruga Nenada Medančića, glumica Nataša Janjić na svom je Instagramu napisala emotivnu objavu
  • Suprugu je uputila niz lijepih želja, a jedna od njih je i ona da njihova veza potraje što dulje, baš kao i zaljubljeni pogledi
  • Čestitkama su se pridružile i Natašine poznate kolegice i prijateljice Jelena Veljača, Marijana Mikulić i Viktorija Rađa

Glumica Nataša Janić Medančić svoju posljednju objavu na društvenim mrežama posvetila je jednom od najvažnijih muškaraca u svom životu - suprugu Nenadu.

"Danas moj čovjek slavi 37. Da mi uvijek budeš nasmijan, sretan i zdrav, da putuješ po svijetu baš kako voliš. Da ti se sve želje ispune. Da se uvijek ovako gledamo, da se nikad ne izgubimo, a ako to i bude, neka bude samo zato da bi se ponovno našli i voljeli još više! Sretan ti tvoj dan, ljubavi!", stoji u emotivnoj objavi koju je glumica popratila fotografijom nastaloj na njihovom zajedničkom putovanju u Firencu.

Stars Raznježena Maja Šuput pokazala ultrazvučnu snimku svoje bebe. Je li saznala spol?

Poznati ortoped supruzi je zahvalio na javnoj rođendanskoj čestitki ostavivši tri emotikona srca ispod spomenute objave. A čestitke povodom njegovog slavljeničkog dana nisu propustili iskazati na Natašini bliski prijatelji i kolege, poput Viktorije Đonlić Rađe, Jelene Veljače, Marijane Mikulić i Siniše Ružića.

Dirljivo Mladenci su na svom vjenčanju pustili leptire, ono što se dogodilo je dirljivo do suza

Podsjetimo, par je u braku od siječnja 2019. godine, a upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima - voditeljici Marijani Batinić i njezinom suprugu Mateju Pašaliću. Ove godine su dobili drugo dijete, a dolasku kćerkice Kaje posebno se radovao jednogodišnji braco Toni.

Posjeti Miss7.24sata.hr