"Skoro sam ostala neudana, svećenik je trčao za nama" otkrila je Antonija Blaće Neveni Rendeli

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • U talk-show "Miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima" jučer je u goste stigla nama baš draga gošća, voditeljica i producentica Antonija Blaće
  • U opuštenoj i zabavnoj atmosferi Antonija je otkrila kako se uvelike zaželjela velikih ekrana, te nas dobro nasmijala pričajući zgode i nezgode iz života TV voditeljice
  • Kako to s Antonijom uvijek biva, smijeha nije nedostajalo, a vjerujemo da će i tebe oraspoložiti Tonkin smisao za humor

Online druženja sa zanimljivim gostima, a iz udobnosti vlastitog dnevnog boravka, a u režiji Nevene Rendeli Vejzović se nastavljaju, a možeš ih pratiti na svim miss7 kanalima. Neveninu jučerašnju gošću na velikim ekranima nismo vidjeli gotovo godinu dana i baš smo je se zaželjeli. Stoga nas je razveselio dolazak ove Šibenčake s boravištem u Zagrebu, simpatične voditeljice Antonije Blaće.

Iako smo mnoge večeri u posljednjih deset godina provodili u njezinom televizijskom društvu, pandemija je uvelike pomrsila i njezine planove. Antonija je Neveni tako otkrila kako je toliko željna emisija uživo da je za gostovanje u Friday liveu imala full beauty tretman, i frizuru i make up (doduše papuče i trenirka bili su dolje, ali tko to vidi). Zadnje što je radila na ekranu bio je mali karantenski kviz, prvi online projekt kod nas, „no stegnula se pandemija i nemamo više dovoljno pitanja“, kazala je kroz šalu Blaće.

Stars Petra Nižetić i Marijana Batinić sjajno su se provele kod Nevene Rendeli, a bilo je i škakljivih pitanja!

Kao najveću opasnost u cijeloj ovoj priči s pandemijom ističe bojazan da se ne naviknemo da smo jedni drugima daleko, te dodaje kako se i sama nažalost pomalo naviknula na ovakav distancirani ritam života.

No, sigurno nisi znala da je Antonija ujedno velika obožavateljica Dore, stoga nije nedostajalo sočnih kritika, pohvala i komentara na izvođače. Kao favorite ističe Erica, čiju pjesmu svakako može zamisliti da svira na radiju, zatim ToMu koji joj je bio sjajan, te naravno sve riječi hvale imala je i za pobjednicu Albinu. Osvrnula se također i na nastup Nine Kraljić i njezine ispade u medijima te naglasila „Ja sam primjer kada ne pobijediš da svejedno može biti nešto od tebe“. Iako ne osporava Ninin talent i božanstven glas, stava je kako ipak treba znati igrati fer play te čestitati pobjednici, što ona pak nije učinila. Mudro je kazala i kako se talent ne može nikada sakriti i da karizma probije vrijeme i ekran. Otkrila je i kako nikako ne može prežaliti što Damir Kedžo nije otišao na Euroviziju jer je njegova pjesma imala baš nešto eurosongovsko u sebi.

Nevena Rendeli podsjetila je Antoniju i na njezine prve dane karijere, započevši niz fotografija s prvim voditeljskim pothvatima u Big Brotheru. Tu se prisjetila i kako su je mediji odnosno javnost uvijek pomalo osuđivali zbog kilaže. Cijelo vrijeme sam bila ona „bucmasta simpatična“ voditeljica, što je po meni bio zločin prema tako mladoj curi.

Došao je red i na fotke s vjenčanja, a malo je reći da nas je nasmijala kada je ispričala anegdotu iz crkve. „Skoro sam ostala neudana!“ kazala je Antonija. Pitaš se kako to? Naime, ona i suprug zaboravili su se potpisati te je svećenik trčao za njima kako bi zapečatili svoju ljubav. Mislimo da se ovo uistinu malo kome dogodilo. Stoga ti Antonija vjerujemo kada kažeš da si smotano- brzopleta.

miss7 talk show Luka Nižetić i La Lana kod Nevene Rendeli: Iznenadit ćemo vas tako da ćete pasti u nesvijest!

No, tu anegdotama nije kraj. Jednom prilikom kada ju je oblačio Marko Grubnić strašno se htjela ugurati u usku haljinu što nije bilo izvedivo. Ipak, rješenje je pronađeno! Naime, kako u to vrijeme nije bilo korzeta koji bi stegnuli obline, Marko je Antoniju zamotao ni manje ni više nego u plastičnu foliju za hranu! Poput sendviča ili šunke u ovitku. Prisjetila se kako joj je to ujedno bila najdrvenija emisija u karijeri jer je folija škripala i proizvodila neugodne zvukove dok je hodala. No, znalo je tu biti i još gafova poput izlaska pred kamere s viklerima u kosi, haljine raspuknute straga... s našom Antonijom uistinu zabave nikad ne nedostaje.

U brzopoteznim pitanjima Antonija je otkila kako više voli Harryja Pottera nego Spidermana, a hamburger joj je omiljeniji od kebaba. Za kraj ju je Nevena upitala vjerojatno najteže pitanje, na koje pak nije htjela ili možda smjela dati odgovor? Pitanje je naravno glasilo Šibenik ili Zagreb? Na što je Antonija odgovorila „To je ko da me pitaš koje mi je dite draže!“

U ugodnom društvu vrijeme je brzo proletjelo, a koliko je bilo zabavno na obiteljskom okupljanju možeš otkriti u snimci emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i YouTube kanalu i na miss7 Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr